-->
Splinter Cell’in Büyük Duyurusu Açıklandı!

Geçtiğimiz gün, çok yakında Splinter Cell ile ilgili büyük bir duyuru olacağını sizlerle paylaşmıştık. Serinin resmi Facebook sayfasında yayınlanan bir görsel ile birlikte “ Biz büyük bir duyuru yapmaya hazırlanıyoruz… Görüntünün daha fazlasını görmek istiyorsanız ‘Beğen’e tıklayın” ibaresi mevcuttu ve konuyla ilgili Ubisof’tan açıklama gecikmedi. Ubisoft, ünlü yazar Nathan Edmondson ve sanatçı Marc Laming ile Tom Clancy’s Splinter […]

11.10.2012 | ulasufuk

Geçtiğimiz gün, çok yakında Splinter Cell ile ilgili büyük bir duyuru olacağını sizlerle paylaşmıştık. Serinin resmi Facebook sayfasında yayınlanan bir görsel ile birlikte “ Biz büyük bir duyuru yapmaya hazırlanıyoruz… Görüntünün daha fazlasını görmek istiyorsanız ‘Beğen’e tıklayın” ibaresi mevcuttu ve konuyla ilgili Ubisof’tan açıklama gecikmedi.

Ubisoft, ünlü yazar Nathan Edmondson ve sanatçı Marc Laming ile Tom Clancy’s Splinter Cell serisine dayalı bir çizgi roman serisi yaratacaklarını duyurdu.

2013 yılında çıkacak Splinter Cell: Echoes çizgi romanı,  Tom Clancy’s Splinter Cell : Conviction ve Tom Clancy’s Splinter Cell: Blacklist olayları arasındaki zamanı anlatacak.  Sıralı olmadığını belirterek, çizgi romandan örnek sayfalara aşağıdan bakabilirsiniz:

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

 



Popüler Haberler


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!