-->
Sony’nin Yayınladığı Videoların Sırrı Çözüldü

Sony’nin yayınladığı sır dolu videolar bugün yayınladığı video ile çözüldü. 23 Ekim tarihinin gösterildiği kısa live-action videolar meğer yeni bir şey değil Playstation All-Stars Battle Royale’in videosuymuş. PlayStation markasının en beğenilen karakterlerinden inFamous’tan Cole, God of War’dan Kratos, LittleBigPlanet’ten Sackboy ve Uncharted’dan Nathan Drake’in yer aldığı videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz:  

23.10.2012 | ulasufuk

Sony’nin yayınladığı sır dolu videolar bugün yayınladığı video ile çözüldü. 23 Ekim tarihinin gösterildiği kısa live-action videolar meğer yeni bir şey değil Playstation All-Stars Battle Royale’in videosuymuş.

PlayStation markasının en beğenilen karakterlerinden inFamous’tan Cole, God of War’dan Kratos, LittleBigPlanet’ten Sackboy ve Uncharted’dan Nathan Drake’in yer aldığı videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz:

 



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!