-->
SOBEE Studios, “GameX 2012” Fuarı’nda “En İyi Yerli Oyun” Ödülüne Layık Görüldü

Dijital oyun dünyasını buluşturan “Dijital Eğlence Oyun Konferansı ve Fuarı GameX”, Lütfi Kırdar Fuar Merkezi’nde başladı. 4 Ekim’de başlayan GameX Fuarı’nda açılışı töreninin ardından “GameX Ödülleri” verildi. SOBEE tarafından geliştirilen ve yüz binlerce oyuncusu olan Türkiye’nin ilk ve tek devasa çevrimiçi oyunu İstanbul Kıyamet Vakti “En İyi Yerli Oyun” ödülünü kazandı.     Dijital oyun dünyasının […]

05.10.2012 | ulasufuk

Dijital oyun dünyasını buluşturan “Dijital Eğlence Oyun Konferansı ve Fuarı GameX”, Lütfi Kırdar Fuar Merkezi’nde başladı. 4 Ekim’de başlayan GameX Fuarı’nda açılışı töreninin ardından “GameX Ödülleri” verildi. SOBEE tarafından geliştirilen ve yüz binlerce oyuncusu olan Türkiye’nin ilk ve tek devasa çevrimiçi oyunu İstanbul Kıyamet Vakti “En İyi Yerli Oyun” ödülünü kazandı.

 

 

Dijital oyun dünyasının en önemli etkinliklerinden biri olan “Dijital Eğlence Oyun Konferansı ve Fuarı GameX”, 4 Ekim’de Lütfi Kırdar Fuar Merkezi’nde başladı. Bu yıl değişen formatıyla oyunseverlerle buluşan GameX’te, “oyun konferansı”, “oyun ödülleri” gibi yenilikler gerçekleşti.

Dünya oyun sektöründe önemli bir yere sahip olan Mevlüt Dinç tarafından kurulan ve %100 Türk Telekom iştiraki olan SOBEE Studios, GameX Fuarı kapsamında bu yıl ilk kez verilen “GameX Ödülleri”nde “en iyi yerli oyun” ödülüne layık görüldü. SOBEE “en iyi yerli oyun” ödülünü, yüz binlerce oyuncusu olan Türkiye’nin ilk ve tek devasa çevrimiçi oyunu İstanbul Kıyamet Vakti ile kazandı.

 

 

Her yıl GameX’e damga vuran İstanbul Kıyamet Vakti (İKV), bu yıl da oyun tutkunlarının fuardaki buluşma noktası oluyor. SOBEE, İKV oyuncuları için bir de sürpriz hazırladı. Oyunun yeni eklenti paketi ilk kez GameX 2012’de duyuruluyor.

Türkiye’nin ilk çocuk kahramanı SüperCan’ın yeni macerası da GameX 2012’de meraklılarını bekliyor. 5 milyon oyuncuya ve 1 milyonu aşkın kayıtlı kullanıcıya ulaşmayı başaran SüperCan, yeni oyunu “SüperCan 2” ile GameX’te oyunseverlerle buluşuyor.

Dünyanın ilk 11’e 11 online futbol oyunu I Can Football, yenilenmiş grafikler ve dünyanın en büyük takımı Manchester United’i içeren yeni versiyonuyla SOBEE Studios, Joygame ile birlikte sektöre örnek olacak büyük bir işbirliğine imza atıyor.

4 Ekim’de başlayan ve oyunseverlerden büyük ilgi gören “GameX” Fuarı, 7 Ekim’e kadar devam edecek.

SOBEE Studios tüm oyunseverleri GameX 2012’ye bekliyor…

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!