-->
SOBEE Studios, Ana Sponsoru Olduğu “GameX 2012’ye” Tüm Oyunseverleri Bekliyor

SOBEE Studios, Ana Sponsoru Olduğu 4-7 Ekim  2012’de Lütfi Kırdar Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek “GameX 2012 – Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı’na” tüm oyunseverleri bekliyor. Oyunseverlerin büyük bir merakla beklediği “GameX 2012 – Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı”, 4-7 Ekim 2012 tarihleri arasında Lütfi Kırdar Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek. GameX’in ana sponsorluğunu geçmişte olduğu gibi bu yıl yine SOBEE Studios […]

02.10.2012 | ulasufuk

SOBEE Studios, Ana Sponsoru Olduğu 4-7 Ekim  2012’de Lütfi Kırdar Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek “GameX 2012 – Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı’na” tüm oyunseverleri bekliyor.

Oyunseverlerin büyük bir merakla beklediği “GameX 2012 – Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı”, 4-7 Ekim 2012 tarihleri arasında Lütfi Kırdar Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek. GameX’in ana sponsorluğunu geçmişte olduğu gibi bu yıl yine SOBEE Studios üstleniyor. SOBEE tarafından geliştirilen ve yüz binlerce oyuncusu olan Türkiye’nin ilk ve tek devasa çevrimiçi oyunu İstanbul Kıyamet Vakti’nin yeni eklenti paketi, GameX 2012’de duyurulacak.

Dünya oyun sektöründe önemli bir yere sahip olan Mevlüt Dinç tarafından kurulan ve %100 Türk Telekom iştiraki olan SOBEE Studios, geçmişte olduğu gibi bu yıl da GameX’in ana sponsorluğunu üstleniyor. 2009 yılından bu yana fuara ana sponsor olarak destek veren SOBEE, binlerce oyuncusuyla buluşacak olmanın heyecanını yaşıyor.

Her yıl GameX’e damga vuran İstanbul Kıyamet Vakti (İKV), bu yıl da oyun tutkunlarının fuardaki buluşma noktası olacak. SOBEE, İKV oyuncuları için bir de sürpriz hazırladı. Oyunun yeni eklenti paketi ilk kez GameX 2012’de duyurulacak.

 

 

Türkiye’nin ilk çocuk kahramanı SüperCan’ın yeni macerası da GameX 2012’de meraklılarını bekliyor olacak. 5 milyon oyuncuya ve 1 milyonu aşkın kayıtlı kullanıcıya ulaşmayı başaran SüperCan, yeni oyunu “SüperCan 2” ile GameX’te oyunseverlerle buluşacak.

Dünyanın ilk 11’e 11 online futbol oyunu I Can Football, yenilenmiş grafikler ve dünyanın en büyük takımı Manchester United’i içeren yeni versiyonuyla SOBEE Studios, Joygame ile birlikte sektöre örnek olacak büyük bir işbirliğine imza atıyor.

30 yıldır oyun endüstrisinde hem uluslararası hem de yerel çapta çalışmalar yürüten Mevlüt Dinç, SOBEE’nin Genel Müdürlüğü ile birlikte Türkiye Dijital Oyunlar Federasyonu’nun da Başkanlığını yürütüyor. Dinç, Gamex 2012’de hem oyunseverlerle buluşacak hem de basınla oyun sektörü ve TÜDOF’la ilgili bilgi paylaşacak.

Rönesans Fuarcılık tarafından gerçekleştirilen “GameX” fuarının, bu yıl yine rekor seviyede ziyaretçiyi ağırlaması bekleniyor.

SOBEE Studios tüm oyunseverleri GameX 2012’ye bekliyor…

 

BASIN BÜLTENİ

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!