-->
Samsung, Türkiye’nin İlk İnteraktif Facebook Çizgi Romanını Sunar!

Samsung Electronics Türkiye, hazırladığı İlk Temas çizgi romanı ile Türkiye’nin ilk interaktif Facebook çizgi romanını yayınladı. Facebook üzerinden okuyuculara sunulan roman, GALAXY S III kazanma fırsatı sunuyor. 3 Ekim 2012, İstanbul- Samsung Electronics Türkiye, Türkiye’nin ilk interaktif Facebook çizgi romanını yayınlayarak bir ilke imza attı. “İlk Temas” çizgi romanı, Samsung Galaxy S III’ün yenilikçi özellikleri […]

03.10.2012 | ulasufuk

Samsung Electronics Türkiye, hazırladığı İlk Temas çizgi romanı ile Türkiye’nin ilk interaktif Facebook çizgi romanını yayınladı. Facebook üzerinden okuyuculara sunulan roman, GALAXY S III kazanma fırsatı sunuyor.

3 Ekim 2012, İstanbul- Samsung Electronics Türkiye, Türkiye’nin ilk interaktif Facebook çizgi romanını yayınlayarak bir ilke imza attı. “İlk Temas” çizgi romanı, Samsung Galaxy S III’ün yenilikçi özellikleri çerçevesinde okuyuculara heyecanlı ve fantastik bir maceranın yanı sıra; GALAXY S III kazanma şansı sunuyor.

İnteraktif “İlk Temas” çizgi romanı ile hala GALAXY S III kazanabilirsiniz; son gün 4 ekim 2012!
LOG dergisinin eylül sayısında okuyucularla buluşan “İlk Temas” çizgi romanı, ayrıca interaktif versiyonuyla Samsung Türkiye’nin Facebook sayfasında yer alıyor. Okuyucuların keyfini çeşitli efekt ve interaktif özelliklerle destekleyerek maksimuma çıkaran çizgi roman; aynı zamanda GALAXY S III kazanma fırsatı sunuyor. Çizgi romanı okuduktan sonra, sonundaki formu dolduran okuyucular arasında yapılacak çekiliş sonucunda, üç okuyucu muhteşem GALAXY S III’ü kazanma şansı elde ediyor.

İlk Temas, paralel evrende geliştirilen üstün teknolojik bir akıllı telefonun, dünyaya düşmesi sonucu gelişen heyecanlı olayları; ana karakterler Toprak ve Yağmur’un maceraları çerçevesinde anlatıyor. Siz de interaktif çizgi roman keyfini yaşamak ve Samsung GALAXY S III’e sahip olma şansı elde etmek istiyorsanız http://www.ilktemasahazirmisin.com adresini mutlaka 4 Ekim 2012 tarihine kadar ziyaret edin.

 

BASIN BÜLTENİ

 




Popüler Haberler


Rockstar Games, GTA+ abonelik ücretlerini Türkiye’de 127 TL artırarak 72 TL’den 199 TL’ye yükseltti.


Deep Silver ve Warhorse Studios, heyecanla beklenen Kingdom Come: Deliverance 2’nin 18 Nisan’da duyurulacağını duyurdu!


Oyun dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan BAFTA, sahiplerini buldu.


Fallout 4 hayranları dikkat! Bethesda, oyunun yeni nesil güncellemesi için resmi çıkış tarihini açıkladı.