-->
Rayman Legends’in Çıkış Aralığı Açıklandı!

Ubisoft, Rayman Legends’in dünya çapında 2013’ün ilk çeyreğinde çıkacağını açıkladı. Bu tarihle Avrupa’da 30 Kasım’da piyasalardaki yerini alacak Wii U’nun çıkış oyunu olamayacak Rayman Legends için Ubisoft; “Rayman Legends 2013 yılının ilk çeyreğinde dünya çapında satışa sunulacak. Biz, fanların oyun hakkında heyecanlı olmalarından dolayı çok mutluyuz ve onlara beklediklerinden daha iyi bir oyun sunmak zaman alacak. […]

08.10.2012 | erkan

Ubisoft, Rayman Legends’in dünya çapında 2013’ün ilk çeyreğinde çıkacağını açıkladı.

Bu tarihle Avrupa’da 30 Kasım’da piyasalardaki yerini alacak Wii U’nun çıkış oyunu olamayacak Rayman Legends için Ubisoft; “Rayman Legends 2013 yılının ilk çeyreğinde dünya çapında satışa sunulacak. Biz, fanların oyun hakkında heyecanlı olmalarından dolayı çok mutluyuz ve onlara beklediklerinden daha iyi bir oyun sunmak zaman alacak. Yakında daha fazla bilgi paylaşacağız.” dedi.



Popüler Haberler


Epic Games’in cömertliği devam ediyor!


Rare tarafından geliştirilen ve Microsoft tarafından yayınlanan korsanlık macerası Sea of Thieves, 40 milyon oyuncuya ulaştı!


Bethesda tarafından yayınlanan ve ilgi çekici bir atmosfere sahip olan Ghostwire: Tokyo’nun PC sürümünden, 17 Nisan tarihinde Denuvo koruması kaldırıldı.


Electronic Arts, F1 24’ün nefes kesici ilk fragmanını ve oyun ile ilgili yeni detayları paylaştı!