-->
Playstore, Gamex 2012 Fuarı’nda Oyunseverlere Eğlenceli Anlar Yaşatıyor

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun platformu Playstore,  7 Ekim Pazar akşamına kadar Lütfi Kırdar Fuar Merkezi’nde sürecek olan Gamex-Dijital Oyun Fuarı’nda binlerce oyunseverle buluşuyor. Oyunseverler Playstore standında merakla beklenen oyunları deneyimleme fırsatı buluyorlar. Bunun yanı sıra 4 gün boyunca “Street Fighter X Tekken” turnuvası ile her gün 1 adet “Motorola Xoom 2” […]

05.10.2012 | ulasufuk

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun platformu Playstore,  7 Ekim Pazar akşamına kadar Lütfi Kırdar Fuar Merkezi’nde sürecek olan Gamex-Dijital Oyun Fuarı’nda binlerce oyunseverle buluşuyor. Oyunseverler Playstore standında merakla beklenen oyunları deneyimleme fırsatı buluyorlar. Bunun yanı sıra 4 gün boyunca “Street Fighter X Tekken” turnuvası ile her gün 1 adet “Motorola Xoom 2” kazanma şansı yakalıyorlar.

TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, her yıl rekor seviyede ziyaretçiyi ağırlayarak oyunseverlerin buluşması noktası haline gelen “Gamex-Dijital Oyun Fuarı”na katılıyor. 7 Ekim’e kadar İstanbul Lütfi Kırdar Fuar Merkezi’nde sürecek olan fuarda Playstore’un ziyaretçilerine sürprizler ve hediyeler sunuyor.

 

 

Katalogunda 1.000’e yakın farklı oyun bulunan, oyunseverlere uygun ödeme koşulları ve güvenli alışveriş olanağı sunan Playstore, Gamex 2012’ye de damga vuruyor. Oyunseverler, Gamex 2012 fuarı süresince Playstore standında merakla beklenen oyunları deneyimleme fırsatı buluyorlar. Bu oyunlar arasında milyonlarca hayranı olan, Türkiye’nin ilk çocuk kahramanı “SÜPERCAN”ın yeni oyunu “SÜPERCAN 2” de bulunuyor. Oyunseverler SÜPERCAN 2’yi ilk kez ve sadece Playstore standında oynama şansını buluyorlar.

 

 

Oyunseverler “SÜPERCAN 2”nin yanı sıra; Borderlands 2”, “Hitman Sniper Challenge” ve “Sleeping Dogs” oyunlarını da deneyimliyorlar. Ayrıca ilk kez Playstore kullanıcıları ile buluşacak olan “Football Manager 2013”, “Assassin’s Creed III”, “Call of Duty Black Ops II” ve “Far Cry 3” gibi oyunların tanıtım videolarını da fuar boyunca izlemek mümkün.

Gamex 2012’de Playstore standını ziyaret edecek oyunseverleri yeni oyun deneyimleriyle birlikte çok özel bir hediye kazanma şansı da bekliyor. Fuar boyunca her gün 1 adet “Motorola Xoom 2” tablet bilgisayar ödüllü “Street Fighter X Tekken” turnuvası düzenleniyor. Bunun yanı sıra Playstore standını ziyaret eden şanslı kullanıcılar tüm Playstore ürünlerinde geçerli % 25 indirim kuponu kazanma şansına sahip oluyorlar.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!