-->
Oyun Tutkunlarının Favorisi Olacak Yeni Oyun Portalı

GAMETOLIA (Oyunun Anavatanı) Dünyanın en büyük oyun firmalarından biri olan Epic Games’in yeni jenerasyon TPS oyunu M.A.R.S’ın Türkiye oyun yayıncılık  haklarını alan MiniPay, yeni açtığı oyun portalı Gametolia ile Türkiye’deki oyun piyasasının 1 numarası olmaya aday… Gametolia, oyun yayıncılığı ve topluluk yönetimi, online oyunların pazarlanması, önde gelen uluslararası oyun firmaları ile ortaklıklar, mikro ödeme alt yapısı ve yönetimi […]

07.10.2012 | ulasufuk

GAMETOLIA (Oyunun Anavatanı)

Dünyanın en büyük oyun firmalarından biri olan Epic Games’in yeni jenerasyon TPS oyunu M.A.R.S’ın Türkiye oyun yayıncılık  haklarını alan MiniPay, yeni açtığı oyun portalı Gametolia ile Türkiye’deki oyun piyasasının 1 numarası olmaya aday…

Gametolia, oyun yayıncılığı ve topluluk yönetimi, online oyunların pazarlanması, önde gelen uluslararası oyun firmaları ile ortaklıklar, mikro ödeme alt yapısı ve yönetimi alanlarında uzman, genç bir ekibe sahiptir.  Gametolia’nın çok kısa sürede ulaştığı yüksek kullanıcı sayısı MMO oyun sektörü için en doğru yayıncılık platformu olduğunu kanıtlamıştır. Oyuncular için sunulan farklı ve güvenli mikro ödeme yöntemleri başarıyı arttıran önemli bir faktördür.

Minipay’in lisansörü Epic Games üst kalitede çoklu platformda kullanılabilen oyunlar geliştirmektedir. Firma Unreal Engine teknolojisi ile ödüllü, yüz milyonlarca oyuncuya ulaşmış oyunlar geliştirmiştir. Epic Games’in geliştirdiği Gears of War oyunu 30’dan fazla yılın oyunu ödülü ve 12 milyondan fazla satışı ile dünyadaki en popüler oyunlardan biri olmuştur. Gears of War 3, 2011 yılının en çok merak edilen ve beklenen oyunu olarak ilk haftasında 3 milyondan fazla satmıştır. Epic Games’in Unreal 3 teknolojisi bir numaralı oyun motoru olarak birçok farklı kuruluş tarafından ödüllendirilmiştir.

Türkçe, online ve ücretsiz olarak oynanabilen, yeni jenerasyon, çok oyunculu, 3. Şahıs atış oyunu (MMO-TPS ) M.A.R.S, dünya çapında en gelişmiş 3D oyun geliştirme motorlarından bir tanesi olan Unreal Engine 3 .5 ile geliştirilmiş ve 8 büyük ödül kazanmıştır.

Etkileyici ve haraketli bir PC oyunu olan M.A.R.S’ta oyuncular birbirleriyle ve takımlar kurarak yapay zekalı düşmanlara karşı savaşlar yaparak ilerliyor. Aksiyon dolu oyun, Unreal Engine 3.5  ile sağlanan çarpıcı görsel efektleri, grafikleri, yenilikçi oyun tarzı ve performansı ile atış oyunu sevenleri yepyeni bir deneyime davet ediyor.

M.A.R.S hakkında dünyanın önde gelen oyun siteleri tarafından yapılan değerlendirmeler de son derece dikkat çekici. IGN tarafından yapılan değerlendirmede oyunun kesinlikle destansı bir oyun olduğu belirtiliyor. Ayrıca Eurogamer tarafından da Gears of War ile Counter-Strike karışımı olduğu vurgulanıyor.

M.A.R.S 31 Temmuz’da kapalı Beta versiyonu ile piyasaya girdi, 20 Eylül’de ise Açık Beta süreci başladı,  bu kısa süre içerisinde kayıtlı kullanıcı sayısı 200.000’e ulaştı ve hızla artmaya devam ediyor.

Oyunu oynamak, daha detaylı bilgi almak ve tüm gelişmelerden haberdar olmak  için Gametolia web sitesini ( www.gametolia.com ) veya Facebook üzerinden M.A.R.S sayfasını (http://www.facebook.com/M.A.R.S.Gametolia)ziyaret edebilirsiniz.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!