-->
Medal of Honor: Warfighter’ın Betası 5 Ekim’de Geliyor! (Video)

Medal of Honor: Warfighter’ın multiplayer betası Xbox 360’a özel olarak 5 Ekim’de geliyor. Danger Close tarafından geliştirilen ve 23 Ekim’de çıkış yapacak oyunun betasına  Xbox Live Marketplace üzerinden ulaşılacak. Betaya erişmek için internet bağlantısı ve Xbox Live Gold hesabı gerekecek. Betada, toplamda 72 tane olan Tier 1 ekipten, 6 ayrı sınıftan ve 10 ülkeden gelen 12 […]

04.10.2012 | ulasufuk

Medal of Honor: Warfighter’ın multiplayer betası Xbox 360’a özel olarak 5 Ekim’de geliyor. Danger Close tarafından geliştirilen ve 23 Ekim’de çıkış yapacak oyunun betasına  Xbox Live Marketplace üzerinden ulaşılacak. Betaya erişmek için internet bağlantısı ve Xbox Live Gold hesabı gerekecek.

Betada, toplamda 72 tane olan Tier 1 ekipten, 6 ayrı sınıftan ve 10 ülkeden gelen 12 tanesi yer alacak.  Ayrıca, Sarajevo Stadium isimli haritada yeni oyun modu olan Hotspot’ı deneme fırsatı olacak. Danger Close, betanın özelliklerini tanıtmak adına bir de video yayınladı.Betanın özellikleri oyunun baş tasarımcısı Daniel Wiksten tarafından tanıtılıyor.İşte video:

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!