-->
Maç Başlıyor…

Football Manager 2013’ün ön sipariş promosyonu kapsamında sunulan tamamen oynanabilir, tek kişilik Beta versiyonu bugünden itibaren indirilebilecek Katılımcı satış noktalarından Football Manager 2013 için ön sipariş vermiş ve oyunu erkenden satın almış olan oyuncular, oyunun Beta versiyonuna 2 Kasım’daki çıkış tarihinden iki hafta önce kavuşuyorlar. “Bu ön sipariş promosyonunun ilgi görmesini bekliyorduk ama geçen ay […]

19.10.2012 | ulasufuk

Football Manager 2013’ün ön sipariş promosyonu kapsamında sunulan tamamen oynanabilir, tek kişilik Beta versiyonu bugünden itibaren indirilebilecek

Katılımcı satış noktalarından Football Manager 2013 için ön sipariş vermiş ve oyunu erkenden satın almış olan oyuncular, oyunun Beta versiyonuna 2 Kasım’daki çıkış tarihinden iki hafta önce kavuşuyorlar.

“Bu ön sipariş promosyonunun ilgi görmesini bekliyorduk ama geçen ay yaptığımız duyurunun hemen ardından bu kadar büyük bir taleple karşılaşacağımızı tahmin bile edemezdik,” şeklinde konuşan Sports Interactive Stüdyo Direktörü Miles Jacobson şöyle devam ediyor: “Eğer oyun için ön sipariş verdiyseniz Beta versiyonunu oynamaya hemen başlayabilirsiniz – eğer henüz ön sipariş vermediyseniz hala zamanınız var, çünkü bu teklif oyunun çıktığı güne kadar geçerli olacak.”

Football Manager 13’ün tek kişilik Beta versiyonu yeni Football Manager Klasik modu ve kısa vadeli Mücadeleler de dahil olmak üzere oyundaki bir çok özelliği bünyesinde barındırıyor (daha fazla bilgi için www.footballmanager.com/features adresini ziyaret edebilirsiniz). Katılımcı satış noktalarının listesi http://www.footballmanager.com/preorder.php?locale=tr_TR adresinde bulunabilir.

Beta versiyonu 5 Kasım Pazartesi gününe kadar aktif olacak ve bu tarihten sonra oynanamayacak. Ancak Beta versiyonunda kaydedilen oyunlar ana oyunla tamamen uyumlu olacağından, oyuncuların beta versiyonunda kaydetmiş oldukları ilerleme de korunmuş olacak ve bu sayede oyuncular kariyerlerine herhangi bir kayıp olmadan devam edebilecekler.

Football Manager 2013 SEGA tarafından Windows PC ve Mac için 2 Kasım 2012’de piyasaya sürülecek. Oyunun yeni ve geliştirilmiş özelliklerinin tanıtıldığı video günlüklerini www.footballmanager.com adresinden izleyebilirsiniz.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!