-->
İngiltere’de FIFA 13 Liderliği Sürüyor!

İngiltere ve Birleşik Krallık ülkelerinde geçtiğimiz hafta en çok satılan oyunların listesi açıklandı. Listeye baktığımızda çıktığı ilk hafta İngiltere’de liderlik koltuğuna oturan FIFA 13’ü yeniden zirvede görürken, yeni çıkış yapan Resident Evil 6 ikinci, Borderlands 2 ise üçüncü sırada yer almış. İşte 6 Ekim ile biten haftada İngiltere’de en çok satan 10 oyun:  1. FIFA 13 2. Resident Evil […]

08.10.2012 | ulasufuk

İngiltere ve Birleşik Krallık ülkelerinde geçtiğimiz hafta en çok satılan oyunların listesi açıklandı.

Listeye baktığımızda çıktığı ilk hafta İngiltere’de liderlik koltuğuna oturan FIFA 13’ü yeniden zirvede görürken, yeni çıkış yapan Resident Evil 6 ikinci, Borderlands 2 ise üçüncü sırada yer almış.

İşte 6 Ekim ile biten haftada İngiltere’de en çok satan 10 oyun:

 1. FIFA 13
2. Resident Evil 6
3. Borderlands 2
4. Just Dance 4
5. F1 2012
6. NBA 2K13
7. Rocksmith
8. The Elder Scrolls V: Skyrim
9. Pro Evolution Soccer 2013
10. Sleeping Dogs



Popüler Haberler


Epic Games, her hafta ücretsiz oyunlar sunarak oyunculara keyifli bir deneyim yaşatmaya devam ediyor. Bu hafta ücretsiz olarak sunulan “Islets” oyununun ardından, bir sonraki haftanın ücretsiz oyunu da sızdırıldı.


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun