-->
İngiltere PC Perakende Oyun Satışları (21-27 Ekim)

İngiltere ve Birleşik Krallık ülkelerinde 21-27 Ekim tarihleri arasında PC için perakende satış rakamlarına göre en çok satan oyunlar açıklandı. Listeye baktığımızda yeni çıkış yapan Medal of Honor: Warfighter’ı zirvede görürken, Euro Truck Simulatör 2 ikinci, Guild Wars 2 ise geçtiğimiz hafta olduğu gibi yine üçüncü sırada yer almış. İngiltere ve Birleşik Krallık ülkelerinde 27 Ekim […]

29.10.2012 | ulasufuk

İngiltere ve Birleşik Krallık ülkelerinde 21-27 Ekim tarihleri arasında PC için perakende satış rakamlarına göre en çok satan oyunlar açıklandı.

Listeye baktığımızda yeni çıkış yapan Medal of Honor: Warfighter’ı zirvede görürken, Euro Truck Simulatör 2 ikinci, Guild Wars 2 ise geçtiğimiz hafta olduğu gibi yine üçüncü sırada yer almış.

İngiltere ve Birleşik Krallık ülkelerinde 27 Ekim ile biten haftada PC için Perakende satış rakamı en iyi olan oyunların tam listesine aşağıdan bakabilirsiniz:

1.) Medal of Honor: Warfighter (EA Games)
2) Euro Truck Simulatör 2 (Excalibur Publishing)
3) Guild Wars 2 (NCSoft Europe)
4.) Dishonored (Bethesda Softworks)
5.) The Sims 3: Supernatural (EA Games)
6.) World of Warcraft: Mists of Pandaria (Blizzard)
7.) XCOM: Enemy Unknown (2K Games)
8.) The Sims 3 (EA Games)
9.) Doom 3: BFG Edition (Bethesda Softworks)
10.) FIFA Manager 13 (EA Sports)



Popüler Haberler


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!


Gunfire Games tarafından geliştirilen nişancı aksiyon oyunu Remnant: From the Ashes’in devamı niteliğindeki Remnant 2 için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!