-->
Hitman: Absolution’dan “Introducing Disguises” Videosu

Bir Square Enix studyosu olan IO Interactive A/S sunar, “INTRODUCING: DISGUISES”. INTRODUCING video serisindeki bu 5. fragmanda oyundaki kılık değiştirme dinamikleri ortaya koyuluyor. Öldürmek için doğru anı kollayan Ajan 47 kılık değiştirerek kalabalığa kolayca karışabilir ve bulunduğu ortamda farkedilmeden hareket edebilir. Bu gerçekten benzersiz özellik sadece HITMAN serilerine özgüdür ve kılık değiştirme dinamiği HITMAN: ABSOLUTION […]

19.10.2012 | ulasufuk

Bir Square Enix studyosu olan IO Interactive A/S sunar, “INTRODUCING: DISGUISES”. INTRODUCING video serisindeki bu 5. fragmanda oyundaki kılık değiştirme dinamikleri ortaya koyuluyor. Öldürmek için doğru anı kollayan Ajan 47 kılık değiştirerek kalabalığa kolayca karışabilir ve bulunduğu ortamda farkedilmeden hareket edebilir. Bu gerçekten benzersiz özellik sadece HITMAN serilerine özgüdür ve kılık değiştirme dinamiği HITMAN: ABSOLUTION ile bir adım öteye taşınacak.

IO INTERACTIVE’ın yeni oyun motoru GLACIER 2™ teknolojisi ile tamamen oyun içi anlara yer veren INTRODUCING: DISGUISES, HITMAN®: ABSOLUTION™’ın yaşayan canlı dünyasında bir çok olasılığa sahip zengin ve derin oynanışı gözler önüne seriyor.

HITMAN: ABSOLUTION 20 Kasım 2012’de PlayStation®3, Xbox 360® ve Windows PC platformlarında satışa çıkıyor.

 



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!