-->
Guardians of Middle-Earth’ün PS3 Kutu Tasarımı

Geçtiğimiz dakikalarda yayınladığımız Guardians of Middle-Earth’ün çıkış tarihi ve fiyatlandırması haberinden sonra, şimdi de oyunun PS3 kutu tasarımı geldi. Guardians of Middle-Earth’ün 4 Aralık’ta £11.99 fiyatıyla PSN’de, PS3 için kutulu sürümünün de 7 Aralık’ta raflarda olacağını hatırlatalım. Xbox 360  içinse 1200 MS puanından  sonbaharda Xbox Live Arcade’de yerini alacak oyunun Xbox 360 versiyonunun  kutulu olarak satılmayacağı belirtiliyor. Monolith tarafından geliştirilen, dağıtımı da […]

09.10.2012 | ulasufuk

Geçtiğimiz dakikalarda yayınladığımız Guardians of Middle-Earth’ün çıkış tarihi ve fiyatlandırması haberinden sonra, şimdi de oyunun PS3 kutu tasarımı geldi.

Guardians of Middle-Earth’ün 4 Aralık’ta £11.99 fiyatıyla PSN’de, PS3 için kutulu sürümünün de 7 Aralık’ta raflarda olacağını hatırlatalım. Xbox 360  içinse 1200 MS puanından  sonbaharda Xbox Live Arcade’de yerini alacak oyunun Xbox 360 versiyonunun  kutulu olarak satılmayacağı belirtiliyor.

Monolith tarafından geliştirilen, dağıtımı da Warner Bros. tarafından üstlenilen MOBA türündeki oyunun PS3 için yayınlanan kutu tasarımına aşağıdan bakabilirsiniz:



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!