-->
Forza Horizon’un Demosu Xbox Live’da Yerini Aldı

Forza Horizon’un demosu tüm Gold üyeler için Xbox Live’da yerini aldı. 1.57 GB boyutundaki demo, diğer üyeler içinse gelecek hafta yayınlanacak.  Horizon Festivali etkinliğindeki sokak yarışları ve Rivals Mode isimli oyun modunun yer aldığı demoyu oynayıp daha sonra da oyunu satın alanlar 2013 SRT Viper GTS’e sahip olma hakkı kazanacak. Demoyu indirmek için buraya tıklayın.

09.10.2012 | ulasufuk

Forza Horizon’un demosu tüm Gold üyeler için Xbox Live’da yerini aldı.

1.57 GB boyutundaki demo, diğer üyeler içinse gelecek hafta yayınlanacak.  Horizon Festivali etkinliğindeki sokak yarışları ve Rivals Mode isimli oyun modunun yer aldığı demoyu oynayıp daha sonra da oyunu satın alanlar 2013 SRT Viper GTS’e sahip olma hakkı kazanacak. Demoyu indirmek için buraya tıklayın.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!