-->
Dragon Age 3: Inquisition’dan Yeni Detay ve Konsept Tasarım Görselleri

Edmonton Expo’da Dragon Age paneli düzenleyen BioWare, serinin yeni oyunu ile ilgili de bazı ayrıntıları ortaya çıkardı. Sinematik tasarımcı John Perry tarafından yapılan açıklamada, Dragon Age 3’ün geliştirme süreci en uzun olan Dragon Age oyunu olduğu ve Dragon Age 3’ün bir bölümünün, Dragon Age 2’nin tüm bölümleri kadar büyük olduğu belirtildi. Ayrıca yine belirtilenlere göre, hikaye […]

22.10.2012 | ulasufuk

Edmonton Expo’da Dragon Age paneli düzenleyen BioWare, serinin yeni oyunu ile ilgili de bazı ayrıntıları ortaya çıkardı.

Sinematik tasarımcı John Perry tarafından yapılan açıklamada, Dragon Age 3’ün geliştirme süreci en uzun olan Dragon Age oyunu olduğu ve Dragon Age 3’ün bir bölümünün, Dragon Age 2’nin tüm bölümleri kadar büyük olduğu belirtildi. Ayrıca yine belirtilenlere göre, hikaye üzerinde önemli bir etkiye sahip, kaleler ve karakter özelleştirme unsuru Dragon Age: Origins’den daha büyük olacak.

Şimdiki nesil konsollar ve PC için 2013 Sonbaharında çıkış yapacak Dragon Age 3: Inquisition’ın konsept tasarım çalışmalarına aşağıdan bakabilirsiniz:

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!