-->
Batman: Arkham City, Kasım Ayında Mac’lere Geliyor! (Video)

Konsollar için Ekim 2011’de PC içinse Kasım 2011’de çıkış yapan Batman: Arkham City, şimdi de Mac için geliyor. Rocksteady, oyunun Mac platfromunun dağıtımı ile ilgili olarak Feral Interactive ile anlaşırken, dağıtıcı firma ise bu sürümle ilgili bir video yayınladı. Önümüzdeki dönemde Wii U içinde çıkış yapacak açık dünya oynanışına sahip aksiyon-macera oyunu Batman: Arkham City […]

03.10.2012 | ulasufuk

Konsollar için Ekim 2011’de PC içinse Kasım 2011’de çıkış yapan Batman: Arkham City, şimdi de Mac için geliyor.

Rocksteady, oyunun Mac platfromunun dağıtımı ile ilgili olarak Feral Interactive ile anlaşırken, dağıtıcı firma ise bu sürümle ilgili bir video yayınladı. Önümüzdeki dönemde Wii U içinde çıkış yapacak açık dünya oynanışına sahip aksiyon-macera oyunu Batman: Arkham City Mac platformuna ise Kasım ayında gelecek.

Oyunun tüm DLC’lerinin içinde yer aldığı Game of the Year sürümüyle Mac’e gelecek olan Batman: Arkham City’nin Mac platfromu için yayınlanan videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!