-->
Assassin’s Creed 3 İçin Season Pass Duyuruldu

Ubisoft, 31 Ekim’de PS3 ve Xbox 360’a, 23 Kasım’da da PC’ye çıkacak olan Assassin’s Creed 3 için Season Pass’ı duyurdu. Oyun için çıkacak DLC ve ekstra içerikleri toptan almamızı sağlayan Season Pass, tabi her zaman karlı olmuyor. Bazen firmalar oyun için çok az içerik çıkartıyor ve Season Pass’ı alan oyuncular verdiği paranın karşılığını alamayıp, zararlı çıkabiliyor. […]

04.10.2012 | ulasufuk

Ubisoft, 31 Ekim’de PS3 ve Xbox 360’a, 23 Kasım’da da PC’ye çıkacak olan Assassin’s Creed 3 için Season Pass’ı duyurdu.

Oyun için çıkacak DLC ve ekstra içerikleri toptan almamızı sağlayan Season Pass, tabi her zaman karlı olmuyor. Bazen firmalar oyun için çok az içerik çıkartıyor ve Season Pass’ı alan oyuncular verdiği paranın karşılığını alamayıp, zararlı çıkabiliyor.

Ubisoft, PlayStation Store’daki güncelleme ile ortaya çıkan Assassin Creed 3 DLC Season Pass ile ilgili resmi detayları da duyurdu. Ayrıca, PS3, Xbox 360, PC ve Wii U platfromlarında 29.99 $’a (2400 Microsoft Puanı) satışa çıkacak Season Pass için, Assassin Creed 3’ün çıkışını takip eden altı ay içinde beş DLC sunmak ve 1 hafta erken erişim vaat ediliyor.

Bu DLC’lerden iki içerik, yeni harita ve karakterler ile multiplayer deneyimini genişletecekken, diğer üç içerikse, yepyeni tek oyunculu “The Tyranny of King Washington”  isminde yan hikaye olacak.  Amerikan Devrimi’nden sonra “alternatif tarih” olarak belirtilen bu üç bölümde, George Washington’ın sonsuz bir güç ve günaha yenik düşmesiyle, Connor’ın onu tahttan indirme çabasını konu alacak.



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!