-->
WoW: Mists of Pandaria Gece Açılışı

World of Warcraft: Mists of Pandaria 24 Eylül 2012 Saat 24:00’da D&R Erenköy Mağazasında  Milyonların büyük sabırsızlıkla beklediği WORLD OF WARCRAFT®: MISTS OF PANDARIA, dünya ile aynı anda 24 Eylül saat 24:00’da sadece hem standart hem de özel koleksiyon versiyonu (collector edition) ile İstanbul’da  sadece D&R ERENKÖY Mağazasında… Sürpriz aktiviteler, hediyeler ve ikramlarla…   Dördüncü genişleme paketi savaşı […]

19.09.2012 | mrcappola

World of Warcraft: Mists of Pandaria 24 Eylül 2012 Saat 24:00’da D&R Erenköy Mağazasında 

Milyonların büyük sabırsızlıkla beklediği WORLD OF WARCRAFT®: MISTS OF PANDARIA, dünya ile aynı anda 24 Eylül saat 24:00’da sadece hem standart hem de özel koleksiyon versiyonu (collector edition) ile İstanbul’da  sadece D&R ERENKÖY Mağazasında…

Sürpriz aktiviteler, hediyeler ve ikramlarla…  

Dördüncü genişleme paketi savaşı uzun zamandır kayıp olan kıtaya taşıyor 

Blizzard bugün dünyanın popüler devasa online rol yapma oyununun dördüncü genişleme paketi olan World of Warcraft®: Mists of Pandaria™’nın 25 Eylül 2012’den itibaren mağazalarda olacağını duyurdu.

Paketin çıkışıyla birlikte korkusuz Alliance ve Horde oyuncuları uzun zamandır kayıp olan Pandaria kıtasına ayak basacak ve kadim sırlarını ortaya çıkarmak için tehlikeli bir yolculuğa atılacaklar.

Mists of Pandaria bir World of Warcraft genişleme paketinde şimdiye kadar sunduğumuz en geniş kapsamlı yeni içeriğe sahip ve bu özelliklerin hem yeni, hem de eski, tüm oyunculara hitap edeceğinden emin olduklarını belirten Blizzard Entertainment kurucu ortaklarından, CEO Mike Morhaime, “Bugüne kadar yaptığımız en detaylı beta test aşaması sonucunda oyunculardan çok faydalı geri bildirimler aldık, umuyoruz ki Eylül ayında çıkacak olan genişleme paketiyle Pandaria’yı ziyaret etmekten büyük keyif alacaksınız” diye konuştu.

Mists of Pandariaı’nın Koleksiyon Versiyonu oyunun DVD-ROM kopyasına ek olarak, aşağıdaki bonusları da içeriyor:

–          Sahne Arkası DVD ve Blu-Ray: Bir saatin üzerinde yorumlar, röportajlar ve geliştirici günlükleri içeren bu iki disklik set sayesinde Pandaria’nın yaratılışı hakkında yeni bilgiler edineceksiniz.

–          Koleksiyon Versiyonu Müzik CD’si: Mists of Pandaria’dan 20 orkestral müzik

–          The Art of Mists of Pandaria Kitabı: Bu 208 sayfalık ciltli kitapta ilk konseptlerden, 3D çizimlere kadar genişleme paketinden daha önce görülmemiş resimler sizi bekliyor.

–          Chen Stormstout Fare Altlığı: Masanızı efsanevi Pandaren Brewmaster’lı özel fare altlığı ile donatın.

–          World of Warcraft Oyun-içi Bineği: Mistik Imperial Quilen uçan bineği ile Azeroth gökleri sizi bekliyor

–          World of Warcraft Oyun-içi Evcil Hayvan: Lucky Quilen Cub, Pandaria’daki yolculuklarınızda size eşlik edecek.

–          StarCraft® II Battle.net® Portreleri: Özel Infested Orc ve Night Elf Templar Battle.net portreleri ile Horde ve Alliance arasındaki rekabeti Koprulu sektörüne taşıyın.

–          Diablo® III Flama Mühür ve Deseni: Pandaria kahramanlığınızı World of Warcraft’ın en yeni oynanabilir ırkı olan Pandaren ile sergileyin    

World of Warcraft: Mists of Pandaria’da Alliance ve Horde savaş gemileri uzun zamandır kayıp olan bir kıtanın sahiline varıyor ve Azeroth tarihinde yeni bir keşif ve fetih dönemi başlıyor. Oyuncular bu egzotik yeni kıtaya çıkıp gizemlerini keşfetmeye başladıklarında cesur yeni müttefiklerle tanışacak, kadim sırları ortaya çıkaracak ve Horde ile Alliance arasındaki çatışmayı evlerinden çok uzaktaki bu garip savaş alanında alevlendirmekte rol oynayacaklar.

Mists of Pandaria eski ve yeni World of Warcraft oyuncularına hitap edecek çok çeşitli içerikler sunacak. Kendi başlangıç bölgesi ve görevlerine sahip yeni oynanabilir ırk (pandaren), yeni karakter sınıfı (monk) ve oyuncuların yeni level sınırı olan 90’a ulaşırken maceralara atılacakları yeni bir kıta. Genişleme paketi ayrıca oyunculara senaryolar (işbirliğine dayalı yeni PvE modu); Mists of Pandaria’nın 5 kişilik zindanlarında ustalaşan oyunculara prestijli ödüller sunan  mücadele modları ve yepyeni evcil hayvan dövüş sistemi gibi keyifli yeni modlar da sunacak.

Mists of Pandaria İngilizce versiyonuna ek olarak Latin Amerika İspanyolcası, Brezilya Portekizcesi, Fransızca, Almanca, Avrupa İspanyolcası, Rusça, Korece, Geleneksel Çince ve bir World of Warcraft genişleme paketi çıkışında ilk kez İtalyanca’ya tam olarak çevrilmiş halde gelecek. Mists of Pandaria’nın Çin’deki çıkış tarihi daha sonra açıklanacak.

World of Warcraft ve Mists of Pandaria hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen oyunun http://www.worldofwarcraft.com adresindeki resmi web sayfasını ziyaret edin. Bir Battle.net hesabı açmak ve Blizzard Entertainment beta testlerine başvurmak için lütfen http://www.battle.net adresindeki resmi Battle.net web sayfasını ziyaret edin.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!