-->
Trials Evolution PC’lere Geliyor!

Ubisoft, Nisan ayında Xbox Live Arcade’e özel çıkan Trials Evolution’ı PC’ler için de duyurdu. Trials Evolution: Gold Edition’da Trials Evolution’a ek olarak Trials HD bölümleri de yer alacak ve PC’de 120’ye yakın bölüm bulunacak. Trials Evolution: Gold Edition’ın 2013 yılının ilk aylarında çıkacağı belirtilirken, diğer bir yandan oyunun geliştiricisi RedLynx Trials Evolution’ın ilk DLC’sini Ekim ayı […]

07.09.2012 | mrcappola

Ubisoft, Nisan ayında Xbox Live Arcade’e özel çıkan Trials Evolution’ı PC’ler için de duyurdu.

Trials Evolution: Gold Edition’da Trials Evolution’a ek olarak Trials HD bölümleri de yer alacak ve PC’de 120’ye yakın bölüm bulunacak. Trials Evolution: Gold Edition’ın 2013 yılının ilk aylarında çıkacağı belirtilirken, diğer bir yandan oyunun geliştiricisi RedLynx Trials Evolution’ın ilk DLC’sini Ekim ayı için duyurdu. “Origin of Pain” isimli bu DLC 400 MS puanından satışa sunulacakken, oyuna 36 yeni görev ekleyecek.Ayrıca , Ubisoft’a göre Trials Evolution’ın Xbox Live Arcade’de yayınlanacak yeni eklentisi Origin of Pain PC sürümüne dahil edilmeyecek.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!