-->
Steam Greenlight’ta Onaylanan 10 Oyun

Valve’nin geçtiğimiz haftalarda çıkış yapan bağımsız geliştirici platformu Greenlight’ın oyuncular tarafından onaylanan ilk 10 oyunu açıklandı. Steam Workshop sistemine benzer bir şekilde işleyen bu platformda, her Steam kullanıcısı Greenlight sistemine oyununu yükleyebilecek ve diğer oyuncularda bu oyunlara oy verebilecek. Bağımsız geliştiricilerin üzerinde çalıştığı projeyi görüntü ya da videolarla birlikte sisteme yükledikten ve Steam kullanıcılarının oylamasından sonra, […]

12.09.2012 | ulasufuk

Valve’nin geçtiğimiz haftalarda çıkış yapan bağımsız geliştirici platformu Greenlight’ın oyuncular tarafından onaylanan ilk 10 oyunu açıklandı.

Steam Workshop sistemine benzer bir şekilde işleyen bu platformda, her Steam kullanıcısı Greenlight sistemine oyununu yükleyebilecek ve diğer oyuncularda bu oyunlara oy verebilecek. Bağımsız geliştiricilerin üzerinde çalıştığı projeyi görüntü ya da videolarla birlikte sisteme yükledikten ve Steam kullanıcılarının oylamasından sonra, belli aralıklarla en yüksek oyları alan bağımsız projeler Valve tarafından desteklenecek. Bağımsız oyunlara Steam ile destek olan Valve, daha sonra da bu projeyi Steam üzerinden satışa sunacak.

İşte Greenlight’ın onaylanan ilk 10 oyunu:

– Black Mesa
– Cry of Fear
– Dream
– Heroes & Generals
– Kenshi
– McPixel
– No More Room in Hell
– Project Zomboid
– Routine 
– Towns



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!