-->
Resident Evil 6’nın İlk İncelemesi OPM İtalya’dan!

Resmi PlayStation Magazine İtalya’nın Eylül sayısında Capcom’un merakla beklenen oyunu Resident Evil 6’nın incelemesi paylaşıldı. Dergi, Resident Evil 6’yı tanımlarken seriden bu neslin survival horror türüne “görkemli geri dönüş” ifadesini kullanırken, oyuna övgüde bulunmuş. Bazı sorunlardan da bahseden dergi, Resident Evil 5’de olduğu gibi split screen ile ilgili sıkıntılara değinmiş.     Resident Evil 6’ya […]

14.09.2012 | ulasufuk

Resmi PlayStation Magazine İtalya’nın Eylül sayısında Capcom’un merakla beklenen oyunu Resident Evil 6’nın incelemesi paylaşıldı.

Dergi, Resident Evil 6’yı tanımlarken seriden bu neslin survival horror türüne “görkemli geri dönüş” ifadesini kullanırken, oyuna övgüde bulunmuş. Bazı sorunlardan da bahseden dergi, Resident Evil 5’de olduğu gibi split screen ile ilgili sıkıntılara değinmiş.

 

 

Resident Evil 6’ya 9 puan veren derginin, Eylül sayısında yer alan diğer incelemelere de aşağıdan bakabilirsiniz:

Tekken Tag Tournament 2: 8.5
Transformers: Fall From Cybertron: 8.5
Sound Shapes: 8.5
JoJo’s Bizarre Adventure HD: 8



Popüler Haberler


Türk Telekom eSüper Lig’in heyecan dolu finali sona erdi ve Trabzonspor, Ankaragücü’nü 6-0 ve 4-0’lık skorlarla mağlup ederek şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı!


Kılıç dövüşlerinin heyecanını ve vahşetini dorukta yaşamak isteyenler için hazır olun!


Uzun yıllardır heyecanla beklenen Blizzard’ın yıllık oyun etkinliği BlizzCon, 2024 yılında düzenlenmeyecek.


ESL Pro Lig Sezon 19 heyecanı devam ediyor! Malta’da düzenlenen turnuvada A ve B gruplarındaki mücadeleler pazar günü sona erecek.