-->
Playstation 3 “Super Slim” Geliyor…

Aylardır fısıltı halinde kulaktan kulağa dolaşan Super Slim PS3 yakında raflardaki yerini alıyor. Sony tarafından yapılan lansman ile tanıtılan yeni PS3 teknik olarak çok fazla bir yenilik getirmese de incelik ve hafiflik bakımından kendini geliştirmiş gözüküyor. Yapılan açıklamalara göre yeni PS3 Super Slim ilk model olan yani Fat kasalara göre % 50 daha hafif ve […]

19.09.2012 | omeri

Aylardır fısıltı halinde kulaktan kulağa dolaşan Super Slim PS3 yakında raflardaki yerini alıyor. Sony tarafından yapılan lansman ile tanıtılan yeni PS3 teknik olarak çok fazla bir yenilik getirmese de incelik ve hafiflik bakımından kendini geliştirmiş gözüküyor. Yapılan açıklamalara göre yeni PS3 Super Slim ilk model olan yani Fat kasalara göre % 50 daha hafif ve ince, bir önceki slim modellere göre ise % 20 daha hafif ve % 25 daha ince. Ayrıca Super Slim 250 GB ve 500 GB HDD modelleri ile piyasada olacak. 250 GB modelinde 12 GB flash desteği de bulunacak.

Yeni Super Slim modellerinin bölgeler itibariyle piyasaya sunuşu da farklılık gösteriyor. Avrupa kıtası için Fifa 13 Paketli 500 GB hafızalı model 28 Eylül’de 300 € etiket ile, 12 GB flash hafızalı 250 GB HDD destekli model ise aynı tarihte 230 € etiket ile raflardaki yerini alacak. Amerika’da ise oyun severler ise daha avantajlı Uncharted 3 paketli 250 GB HDD hafızalı model 25 Eylül‘de 270 $ fiyattan, 500 GB HDD hafızalı ve Assassin’s Creed 3 paketli model 30 Ekim’de 300 $ fiyatla piyasaya sunulacak.

Super Slim PS 3 Beyaz model olarak sadece Japonya’da oyun severlerle buluşacak. Japonya için çıkış zamanı ise 4 Ekim. Yeni Super Slim PS 3 ağırlık olarak ise 2.1 kg

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!