-->
İngiltere’nin Yeni Lideri; Guild Wars 2!

İngiltere ve Birleşik Krallık ülkelerinde geçtiğimiz hafta en çok satılan oyunların listesi açıklandı. Listeye baktığımızda iki haftadır ilk sırada yer alan Sleeping Dogs’un liderlik koltuğunu geçtiğimiz hafta içinde çıkış yapan Guild Wars 2’ye bıraktığını görüyoruz. Sleeping Dogs’un ikinci, New Super Mario Bros. 2’nin de üçüncü sırada yer aldığı 1 Eylül ile biten haftada İngiltere’de en çok […]

03.09.2012 | ulasufuk

İngiltere ve Birleşik Krallık ülkelerinde geçtiğimiz hafta en çok satılan oyunların listesi açıklandı. Listeye baktığımızda iki haftadır ilk sırada yer alan Sleeping Dogs’un liderlik koltuğunu geçtiğimiz hafta içinde çıkış yapan Guild Wars 2’ye bıraktığını görüyoruz.

Sleeping Dogs’un ikinci, New Super Mario Bros. 2’nin de üçüncü sırada yer aldığı 1 Eylül ile biten haftada İngiltere’de en çok satan 10 oyuna aşağıdan bakabilirsiniz:

1. Guild Wars 2 – Ncsoft Europe
2. Sleeping Dogs – Square Enix Europe
3. New Super Mario Bros. 2 – Nintendo
4. London 2012: The Official Video Game – Sega
5. Lego Batman 2: Dc Super Heroes – Warner Bros. Interactive
6. Darksiders II – Thq
7. Madden NFL 13 – Electronic Arts
8. Transformers: Fall Of Cybertron – Activision Blizzard
9. Tom Clancy’s Ghost Recon: Future Soldier – Ubisoft
10. Call Of Duty: Modern Warfare 3 – Activision Blizzard

 



Popüler Haberler


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!


Yayıncı HandyGames ve geliştirici ITEM42, mitolojiden ilham alan birinci şahıs ortak nişancı oyunu PERISH’i 15 Nisan’da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya süreceğini duyurdu.


Chucklefish tarafından yayınlanan ve Deadpan Games tarafından geliştirilen taktik tabanlı kart destesi oluşturma oyunu Wildfrost, 11 Nisan’da iOS ve Android mobil cihazlar için geliyor.


Take-Two Interactive, 460 milyon dolarlık bir anlaşmayla Borderlands serisinin geliştiricisi Gearbox Entertainment’ı satın aldığını duyurdu.