-->
İngiltere PC Perakende Oyun Satışları (16 – 22 Eylül)

İngiltere ve Birleşik Krallık ülkelerinde 16 – 22 Eylül tarihleri arasında PC için perakende satış rakamlarına göre en çok satan oyunlar açıklandı. Listeye baktığımızda Borderlands 2’yi zirvede görürken, Guild Wars 2 ikinci, The Sims 3 : Supernatural ise üçüncü sırada yer almış. İngiltere ve Birleşik Krallık ülkelerinde 22 Eylül ile biten haftada PC için Perakende […]

25.09.2012 | ulasufuk

İngiltere ve Birleşik Krallık ülkelerinde 16 – 22 Eylül tarihleri arasında PC için perakende satış rakamlarına göre en çok satan oyunlar açıklandı.

Listeye baktığımızda Borderlands 2’yi zirvede görürken, Guild Wars 2 ikinci, The Sims 3 : Supernatural ise üçüncü sırada yer almış. İngiltere ve Birleşik Krallık ülkelerinde 22 Eylül ile biten haftada PC için Perakende satış rakamı en iyi olan oyunların tam listesine aşağıdan bakabilirsiniz:

1.) Borderlands 2 (2K Games)
2) Guild Wars 2 (NCSoft Europe)
3) The Sims 3 : Supernatural (EA Games)
4.) The Sims 3 (EA Games)
5.) F1 2012 (Codemasters)
6.) Pro Evolution Soccer 2013 (Konami)
7.) Diablo III (Blizzard)
8.) The Elder Scrolls V: Skyrim (Bethesda Softworks)
9.) Battlefield 3: Premium (EA Games)
10.) The Sims 3: Pets (EA Games)



Popüler Haberler


Türk Telekom eSüper Lig’in heyecan dolu finali sona erdi ve Trabzonspor, Ankaragücü’nü 6-0 ve 4-0’lık skorlarla mağlup ederek şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı!


Kılıç dövüşlerinin heyecanını ve vahşetini dorukta yaşamak isteyenler için hazır olun!


Uzun yıllardır heyecanla beklenen Blizzard’ın yıllık oyun etkinliği BlizzCon, 2024 yılında düzenlenmeyecek.


ESL Pro Lig Sezon 19 heyecanı devam ediyor! Malta’da düzenlenen turnuvada A ve B gruplarındaki mücadeleler pazar günü sona erecek.