-->
Hitman: Absolution İçin Yeni Çoklu Oyuncu Modu, KONTRATLAR’dan Oyun İçi Video

HITMAN: ABSOLUTION  için yeni çoklu oyuncu modu KONTRATLAR’I gösteren oyun içi video yayınlandı. Oyunun direktörü Tore Blystad ve IO Interactive’in topluluk takımından Travis Barbour’un anlatımı ile 18 dakikalık KONTRATLAR modundan oyun içi video karşınızda. Yeni çevrimiçi mod KONTRATLAR’da oyuncular kendi  görevlerini oluşturup paylaşabiliyorlar. Oyuncuların bir bölüm, hedef, silahlar ve kendi kurallarını ve yöntemlerini belirlemesi mümkün ve […]

28.09.2012 | ulasufuk

HITMAN: ABSOLUTION  için yeni çoklu oyuncu modu KONTRATLAR’I gösteren oyun içi video yayınlandı. Oyunun direktörü Tore Blystad ve IO Interactive’in topluluk takımından Travis Barbour’un anlatımı ile 18 dakikalık KONTRATLAR modundan oyun içi video karşınızda.

Yeni çevrimiçi mod KONTRATLAR’da oyuncular kendi  görevlerini oluşturup paylaşabiliyorlar. Oyuncuların bir bölüm, hedef, silahlar ve kendi kurallarını ve yöntemlerini belirlemesi mümkün ve oldukça basit.Ayrıca HITMAN: ABSOLUTION’da oyuncuları,  IO Interactive’deki en iyi  suikastçiler tarafından tasarlanmış hazır KONTRATLAR da bekliyor olacak.

HITMAN: ABSOLUTION 20 Kasım 2012’de PlayStation3, Xbox 360 ve Windows PC için satışa çıkıyor.

 



Popüler Haberler


Türk Telekom eSüper Lig’in heyecan dolu finali sona erdi ve Trabzonspor, Ankaragücü’nü 6-0 ve 4-0’lık skorlarla mağlup ederek şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı!


Kılıç dövüşlerinin heyecanını ve vahşetini dorukta yaşamak isteyenler için hazır olun!


Uzun yıllardır heyecanla beklenen Blizzard’ın yıllık oyun etkinliği BlizzCon, 2024 yılında düzenlenmeyecek.


ESL Pro Lig Sezon 19 heyecanı devam ediyor! Malta’da düzenlenen turnuvada A ve B gruplarındaki mücadeleler pazar günü sona erecek.