-->
Guild Wars 2′ye Mac Desteği Geliyor!

PC için ArenaNet tarafından geliştirilen, dağıtımını da NC Soft’ın üstlendiği MMORPG oyunu Guild Wars 2′nin Mac sürümü geliyor. 28 Ağustos’ta piyasalardaki yerini alan ve 2 hafta gibi kısa bir sürede 2 milyon satış rakamını aşan Guild Wars 2 için şimdi de Mac platformu desteği sunulacak. Oyunun şu an beta sürecinde olan Mac sürümüne, Guild Wars 2’yi satın […]

18.09.2012 | mrcappola

PC için ArenaNet tarafından geliştirilen, dağıtımını da NC Soft’ın üstlendiği MMORPG oyunu Guild Wars 2′nin Mac sürümü geliyor.

28 Ağustos’ta piyasalardaki yerini alan ve 2 hafta gibi kısa bir sürede 2 milyon satış rakamını aşan Guild Wars 2 için şimdi de Mac platformu desteği sunulacak. Oyunun şu an beta sürecinde olan Mac sürümüne, Guild Wars 2’yi satın alan herkes ücret ödemeden erişebilecek.

Oyun hakkında daha fazla bilgi edinmek ve Guild Wars 2’yi satın almak için, www.guildwars2.com, Guild Wars 2’nin Mac sürümü hakkında daha fazla bilgi için de support.guildwars2.com/mac adreslerini ziyaret edebilirsiniz.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!