-->
Ghost Recon Future Soldier: Raven Strike Çıktı! (Video)

Ghost Recon: Future Soldier’ın ikinci indirilebilir içeriği Raven Strike DLC’si PSN ve Xbox Marketplace’de satışa sunulurken, Ubisoft bu yeni paket için walkthrough yani ilerleyiş üstüne kurulu bir de video yayınladı. Xbox 360 için 1200 MS puanına PS3 içinse £11.99’ya satışa sunulan Raven Strike DLC’si geniş haritalar ve zorlu koşullarla oyunun hayranlarına keyifli saatler yaşatacak. Rusya ve Kazakistan’da büyük […]

13.09.2012 | ulasufuk

Ghost Recon: Future Soldier’ın ikinci indirilebilir içeriği Raven Strike DLC’si PSN ve Xbox Marketplace’de satışa sunulurken, Ubisoft bu yeni paket için walkthrough yani ilerleyiş üstüne kurulu bir de video yayınladı.

Xbox 360 için 1200 MS puanına PS3 içinse £11.99’ya satışa sunulan Raven Strike DLC’si geniş haritalar ve zorlu koşullarla oyunun hayranlarına keyifli saatler yaşatacak. Rusya ve Kazakistan’da büyük ve ölümcül savaş ile yoğun mücadele dolu 4 saati aşkın bir süre için hazır olun!

Geniş kapsamlı yeni görevleri, yeni bir Guerrilla modu, co-op harita ve daha fazlasını içeren bu DLC için yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz:

 



Popüler Haberler


MediaMarkt, tüketicilerin akıllı telefonlara kolaylıkla ulaşabilmesi için İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Mersin ve Kayseri’de bulunan seçili mağazalarında Akıllı Telefon Kiralama hizmeti veriyor.


Azeroth’un Savaşçıları, Ejderha Adaları’nda ve adaların altında gizlenmiş birçok tehdidi alt etti.


KONAMI bu önemli dönüm noktasını bir dizi oyun içi etkinlik, eşya ve ödülle kutluyor


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!