-->
Football Manager 2013, Aylık 6 TL’den Başlayan Taksitlerle, Ön Sipariş ile Playstore’da Satışta!

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, en popüler oyunları, uygun fiyat ve ödeme seçenekleriyle sunmaya devam ediyor. Oyunseverlerin sabırsızlıkla beklediği ve bu yıl ilk kez Türkçe dil desteği ile gelen “Football Manager 2013”, 72 TL’ye ön siparişle Playstore’da satışa sunuldu.   TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, milyonlarca fanatiği bulunan “Football Manager” serisinin […]

12.09.2012 | ulasufuk

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, en popüler oyunları, uygun fiyat ve ödeme seçenekleriyle sunmaya devam ediyor. Oyunseverlerin sabırsızlıkla beklediği ve bu yıl ilk kez Türkçe dil desteği ile gelen “Football Manager 2013”, 72 TL’ye ön siparişle Playstore’da satışa sunuldu.  

TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, milyonlarca fanatiği bulunan “Football Manager” serisinin son oyunu olan “Football Manager 2013”ü uygun fiyatla oyunseverlere ön siparişe sunuyor. 96 TL fiyat etiketiyle ön siparişte olan “Football Manager 2013”, TTNET’lilere özel % 25 indirimle 72 TL ve aylık 6 TL’den başlayan taksitlerle ön sipariş edilebiliyor.

Ön sipariş vererek hem fiyat avantajından yararlanacak hem de Football Manager 2013’ü tüm dünya ile aynı anda oynama fırsatı yakalayacak olan TTNET’li oyunseverlere oyun indirme linki ve aktivasyon kodu 19 Ekim 2012 tarihinde saat 00:01’de e-posta aracılığı ile ulaştırılacak.*

Football Manager, şimdiye dek yapılmış en gerçekçi ve en çok satan futbol menajerlik oyun serisi olma özelliğine sahip. Sports Interactive ekibinin 20 yıllık oyun geçmişini de kutladığı Football Manager 2013, pek çok yeni özelliği oyunculara sunuyor.

Dünyanın dört bir yanından 50’nin üzerinde ülkenin herhangi bir takımını kontrol etme imkanı sunan oyunun bu yılki sürümü Avrupa’nın tüm büyük liglerini barındırıyor ve 500 binin üzerinde gerçek oyuncu ve teknik ekibin bulunduğu bir veritabanına sahip. Oyun aynı zamanda ilk kez Türkçe dil desteği ile oyunseverlerin beğenisine sunuluyor.

Kariyer moduna getirilen yeni özelliklerin yanı sıra, Football Manager deneyimini daha keyifli hale getirecek 900’ün üzerinde yeni özellik sizi bekliyor

TTNET’li oyunseverler, Playstore ürünlerinin ödemelerini faturalarına yansıtarak, oyunları 12 aya varan taksit seçenekleriyle satın alabiliyorlar. Bunun yanında eylül ayı sonuna kadar TTNET faturası ile ödemelerde “Football Manager 2013” ve diğer tüm oyunlarda geçerli olan % 25 indirim fırsatından da yararlanabiliyorlar.

* Oyunun çıkış tarihinde, yayıncı firmaya bağlı değişiklikler olabilir.

Detaylı bilgi için: http://www.playstore.com/#!/oyun/football-manager-2013

Playstore’daki yeni oyunları ve kampanyaları kaçırmamak için Playstore’un resmi Facebook ve Twitter sayfalarını takip edebilirsiniz.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!