-->
Dünyanın En Ünlü Dijital Oyun Üreticisi Yasuhio Fukushima Türkiye’ye Geliyor

Dijital Oyun Sektörünün Büyük Patronu Japon Yasuhio Fukushima GameX 2012 için 4 Ekim’de İstanbul’a geliyor Drangon Quest ve Final Fantasy gibi dünyanın en ünlü oyunlarını üreten Square Enix’in Kurucu Başkanı Yasuhio Fukushima 4 Ekim tarihinde açılacak olan Dijital Eğlence Oyun Konferansı ve Fuarı GameX 2012’nin “Onur Konuğu” olacak. Fukushima GameX’te dijital oyun sektörünün Türk ve […]

27.09.2012 | erkan

Dijital Oyun Sektörünün Büyük Patronu Japon Yasuhio Fukushima GameX 2012 için 4 Ekim’de İstanbul’a geliyor

Drangon Quest ve Final Fantasy gibi dünyanın en ünlü oyunlarını üreten Square Enix’in Kurucu Başkanı Yasuhio Fukushima 4 Ekim tarihinde açılacak olan Dijital Eğlence Oyun Konferansı ve Fuarı GameX 2012’nin “Onur Konuğu” olacak. Fukushima GameX’te dijital oyun sektörünün Türk ve yabancı temsilcileriyle de buluşacak…

Oyunları dünyada milyonlarca satılan Japon Square Enix firmasının Kurucu Başkanı Yasuhio Fukushima 4 Ekim 2012 tarihinde İstanbul Lütfi Kırdar Fuar Merkezi’nde açılacak olan GameX 2012  için Türkiye’ye geliyor. GameX’in açılış gününde bir konuşma yapacak olan dünyanın en tanınmış dijital oyun üreticisi Yasuhio Fukushima’nın Başkanı olduğu  ve 3 bin 500 kişinin çalıştığı Square Enix firmasının yıllık cirosu milyar doları aşıyor. Square Enix firmasının piyasaya sunduğu; Final Fantasy 102 milyon, Dragon Quest 59 milyon ve Tomb Raider 35 milyon adetlik satış gerçekleştirerek dünya çapında çok büyük bir başarıya imza attı.

7 Ekim tarihine kadar sürecek olan ve  dijital oyun sektörünün uluslararası çapta en önemli fuarları arasında yer alan GameX 2012’nin onur konuğu olan Yasuhio Fukushima, dünyanın en büyük dijital oyun üreticilerinin başında geliyor. Dragon Quest, Tomb Raider ve Final Fantasy gibi bugün tüm dünyada bilinen oyunların üreticisi olan Yasuhio Fukushima GameX’te 2 gün boyunca Türk oyun sektörünün temsilcileri ile deneyimlerini de paylaşacak. GameX 2012’de düzenlenecek “Oyun Konferansı’na” da katılacak olan Yasuhio Fukushima Türkiye’deki ve dünyadaki oyun geliştiricileri ile de buluşacak.

 

BASIN BÜLTENİ

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!