-->
Dijital Dünyanın Oyun Ödülleri GameX 2012’de Verilecek

4-7 Ekim 2012 tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan GameX Dijital Eğlence Oyun Konferansı ve Fuarı’nda bu yıl ilk kez “GameX Video Oyunları Ödülleri” verilecek. “GameX Video Oyunları Ödülleri”nde oyun üretme sanatındaki mükemmeliyet ve inovasyon temel alınacak. Oyuncular ve oyun dünyasının başarılı profesyonel yöneticilerinden oluşan jüri tarafından verilecek olan ödüller; Mobil Oyun, […]

21.09.2012 | ulasufuk

4-7 Ekim 2012 tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan GameX Dijital Eğlence Oyun Konferansı ve Fuarı’nda bu yıl ilk kez “GameX Video Oyunları Ödülleri” verilecek. “GameX Video Oyunları Ödülleri”nde oyun üretme sanatındaki mükemmeliyet ve inovasyon temel alınacak. Oyuncular ve oyun dünyasının başarılı profesyonel yöneticilerinden oluşan jüri tarafından verilecek olan ödüller; Mobil Oyun, Spor Oyunları, MMO Oyunları, Yayıncı, Tasarım ve Geliştiriciler gibi kategorilerden oluşacak. GameX 2012 Video Oyunları Ödülleri’nde  isteyen herkesin   www.gamex.com.tr  web adresine girerek oy kullanabileceği gibi, kategorilerde isimleri yer almayan dijital oyun üreticileri de kendi firmaları ile kategorilere katılıp oylamaya dahil olabilecekler. GameX 2012 Video Oyunları Ödülleri’nde ödül kategorileri ise şu şekilde sıralanıyor;

  1. En İyi Yerli Oyun
  2. En İyi Bağımsız Oyun
  3. En İyi Bağımsız Geliştirici
  4. En İyi Yayıncı
  5. En İyi Web Oyunu
  6. En İyi Spor Oyunu
  7. En İyi MMO Oyunu
  8. En İyi Gündelik Oyun
  9. En İyi Oyun Oynama
  10. En İyi Mobil Oyun

TÜDOF Türkiye Dijital Oyun Federasyonu’nun katkıları ile düzenlenen ve Türk oyun pazarını uluslararası boyuta taşımayı da amaçlanan “GameX 2012 Uluslararası Dijital Eğlence, Oyun Konferansı ve Fuarı”nda  en yeni dijital oyunların dünya prömiyerlerinin yanı sıra ödüllü turnuvalar ve Türkiye’deki oyun sektörünün gelişmesi ile üretimin artması için konferanslar da düzenlenecek.

Ayrıntılı bilgi için: www.gamex.com.tr

 

BASIN BÜLTENİ

 



Popüler Haberler


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!