-->
Bubble Pirates Çılgınlığı Facebook’ta Hızla Yayılıyor!

Baloncuk patlatma oyunlarının en eğlencelisini bir ayda 150 bin kişi oynadı Türk oyun stüdyosu ArcadeMonk tarafından geliştirilen baloncuk patlatma oyunu ‘Bubble Pirates’, Facebook’ta bir ay içinde 150 bin kişi tarafından oynandı. Hedef, yakında eklenecek yeni dil seçenekleri ve özellikler ile yıl sonuna kadar tüm dünyadan en az 1 milyon aktif oyuncuya ulaşmak. 24.09.2012, İstanbul Türk […]

24.09.2012 | ulasufuk

Baloncuk patlatma oyunlarının en eğlencelisini bir ayda 150 bin kişi oynadı

Türk oyun stüdyosu ArcadeMonk tarafından geliştirilen baloncuk patlatma oyunu ‘Bubble Pirates’, Facebook’ta bir ay içinde 150 bin kişi tarafından oynandı. Hedef, yakında eklenecek yeni dil seçenekleri ve özellikler ile yıl sonuna kadar tüm dünyadan en az 1 milyon aktif oyuncuya ulaşmak.

24.09.2012, İstanbul

Türk oyun stüdyosu ArcadeMonk tarafından geliştirilen ‘Bubble Pirates’, Facebook’ta bir ay içinde 150 bin kişi tarafından oynandı. Sürükleyici hikâyesi ve renkli karakterleri ile son dönemin gözdesi baloncuk patlatma oyunlarına yepyeni bir bakış açısı getiren Bubble Pirates, çok yakında sunulacak iPhone, iPad ve Android versiyonları ile mobil platformlara da taşınacak.

Mobil versiyonu ile senkronize oyun deneyimi yaşatacak olan Bubble Pirates, oyunseverlere bilgisayarlarında bıraktıkları yerden mobil cihazlarından devam etme olanağı tanıyacak.

Türkçe ve İngilizce’ye eklenecek yeni dil seçenekleri ile yıl sonuna dek tüm dünyadan en az 1 milyon aktif oyuncuya ulaşması hedeflenen ve toplamda en az 10 milyon farklı kullanıcının oynaması hedeflenen Bubble Pirates’a facebook.com/BubblePirates adresinden ulaşılabiliyor.

 

BASIN BÜLTENİ

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!