-->
Black Mesa Source Çıktı! Hemen İndirin!

2004 yılında duyurulan ve 8 yıldır geliştirme sürecinde olan Half-Life’ın Source grafik motoruyla yeniden hazırlanmış hali Black Mesa Source’un internet sitesindeki geri sayım sona erdi ve oyun nihayet çıkışını yaptı. 3.8GB boyutundaki oyun 8-10 saat arasında bir oynanış süresine sahip. Oyunu indirmeniz için Black Mesa Source’un resmi internet sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

15.09.2012 | mrcappola

2004 yılında duyurulan ve 8 yıldır geliştirme sürecinde olan Half-Life’ın Source grafik motoruyla yeniden hazırlanmış hali Black Mesa Source’un internet sitesindeki geri sayım sona erdi ve oyun nihayet çıkışını yaptı.

3.8GB boyutundaki oyun 8-10 saat arasında bir oynanış süresine sahip. Oyunu indirmeniz için Black Mesa Source’un resmi internet sitesine buradan ulaşabilirsiniz.



Popüler Haberler


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!


Uzun zamandır beklenen bilimkurgu temalı açık dünya aksiyon RPG’si Star Citizen’ın PC sistem gereksinimleri nihayet güncellendi!


NVIDIA’nın bulut oyun platformu GeForce Now (Game+), Nisan ayında 10 yeni oyunla kütüphanesini genişletmeye devam ediyor.