-->
Sony, God of War Saga ve inFamous Collection’ı Duyurdu

Sony, şimdilik sadece ABD’de satışa çıkacak God of War Saga ve inFamous Collection koleksiyoncu sürümlerini duyurdu. Her iki pakette 28 Ağustos’ta $29.99 fiyat etiketiyle satışa çıkacak.Avrupa için şimdilik bir duyuru yapılmayan paketlerden God of War Saga; God of War, God of War 2, God of War 3, God of War: Origins Collection (which includes God […]

07.08.2012 | mrcappola

Sony, şimdilik sadece ABD’de satışa çıkacak God of War Saga ve inFamous Collection koleksiyoncu sürümlerini duyurdu.

Her iki pakette 28 Ağustos’ta $29.99 fiyat etiketiyle satışa çıkacak.Avrupa için şimdilik bir duyuru yapılmayan paketlerden God of War Saga; God of War, God of War 2, God of War 3, God of War: Origins Collection (which includes God of War: Chains of Olympus and God of War: Ghost of Sparta),Özel içerik, Bir aylık Playstation Plus üyeliği, Remastered HD, DUALSHOCK Kontrolü, Full PlayStation Network Trophy desteği ve 3D ( 3D sadece God of War 3 ve God of War: Origins Collection destekliyor) içerecek.

inFamous Collection ise; inFamous, inFamous 2, inFamous: Festival of Blood ,ekstra görevler,kostümler,güçler ve silah stilleri içerecek. Her iki paket ve daha önce duyurulan Ratchet & Clank Collection’ın yayınlanan kutu tasarımına aşağıdan bakabilirsiniz:

 

 

 

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!