-->
Riot Games ve ESL’den Dev Hamle!

Riot Games ve ESL’den (Electronic Sports League) eSpor ve online oyunlarda devrim niteliği taşıyan yeni bir uygulama geldi. League of Legends ve ESL (www.esl.eu/tr) arasındaki bağlantı sayesinde artık ESL sistemi ve League of Legends maçlarına erişim çok kolay olacak. California’nın başarılı oyun geliştiricilerinden Riot Games ve Avrupa’nın üst düzey oyun turnuvaları organizasyon platformu Electronic Sports […]

07.08.2012 | mrcappola

Riot Games ve ESL’den (Electronic Sports League) eSpor ve online oyunlarda devrim niteliği taşıyan yeni bir uygulama geldi. League of Legends ve ESL (www.esl.eu/tr) arasındaki bağlantı sayesinde artık ESL sistemi ve League of Legends maçlarına erişim çok kolay olacak.

California’nın başarılı oyun geliştiricilerinden Riot Games ve Avrupa’nın üst düzey oyun turnuvaları organizasyon platformu Electronic Sports League (ESL) arasında teknik bir bağ geliştirildi. Bu sayede League Of Legends oyuncuları ve hayranları, heyecan dolu ve dünyanın en yaygın elektronik spor deneyimini çok daha kolay bir şekilde yaşayacaklar.

ESL OYUNCULARI TEK TIKLA RAKİPLERİNİ BULACAKLAR

Dünyanın en popüler elektronik spor oyunu olan League Of Legends ile ESL’in beraber konumlanmasıyla beraber, artık turnuvalar daha sorunsuz ve kolay bir şekilde yapılacak ve oyuncular benzersiz bir deneyim yaşayacaklar. Bu yeni erişim modeli, ESL sistemini doğrudan League of Legends’a bağlıyor ve eş zamanlı çalışarak oluşturulan doğrulama kodları ile oyun isteği bulunan oyuncuları bir lobide buluşturup Go4LoL turnuvalarına da en kolay şekilde ulaşmalarını sağlıyor. Karşılaşmalar bittikten sonra skorlar ve ekran görüntüleri de otomatik olarak ESL veritabanına kaydediliyor ve bu sayede oyuncular zahmetsizce bir sonraki maçlarına geçebiliyorlar.

Riot Games’in eSpor departmanı Başkan Yardımcısı Dustin Beck konu hakkında: “eSpor bizim için en önemli ögelerden biri ve League Of Legends’ın gelişmesi için en büyük bütünleştiricidir. Bu yüzden de milyonlarca üyesi bulunan ESL’in bu güçlü ortaklığından çok mutluyuz. Bu işbirliğini geliştirip güçlendirerek eSpor adına daha fazlasını sizlere vermek istiyoruz” dedi.

Turtle Entertainment Uluslararası İlişkiler departmanı Başkan Yardımcısı Sebastian Weishaar ise işbirliği konusunda: ” League Of Legends, oyunların gelişiminde eSpor potansiyelinin önemli bir yer etken olduğunun en büyük kanıtıdır. Riot Games ile ESL’in ve dünyanın en başarılı MOBA oyunu arasındaki bu güçlü bağı yakalamayı başardık, son derece gurur duyuyoruz. Bu topluluk için büyük bir kazanç, bizim içinse video oyun sektöründe teknolojik hizmet sağlayıcısı olma yolumuzda önemli bir adımdır” dedi.

 

 BASIN BÜLTENİ

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!