-->
Resident Evil 6’dan Yeni Bilgiler

Ada Wong – – Agent Hunt Modu – – Organizasyonlar Ada Wong Resident Evil 6’da oyunun hayranlarının favorisi, femme fatale Ada Wong kendi hikayesinde oynanabilir karakter olarak karşınıza çıkıyor. Leon, Chris ve Jake’in hikayelerini tamamladıktan sonra ana oyun menüsünden seçilebilecek olan Ada’nın tek kişilik hikayesi kendine has görevler içerecek ve dünya nüfusunu tehdit eden biyo-terörist […]

03.08.2012 | mrcappola

Ada Wong – – Agent Hunt Modu – – Organizasyonlar


Ada Wong

Resident Evil 6’da oyunun hayranlarının favorisi, femme fatale Ada Wong kendi hikayesinde oynanabilir karakter olarak karşınıza çıkıyor. Leon, Chris ve Jake’in hikayelerini tamamladıktan sonra ana oyun menüsünden seçilebilecek olan Ada’nın tek kişilik hikayesi kendine has görevler içerecek ve dünya nüfusunu tehdit eden biyo-terörist saldırıları onun perspektifinden görmenizi sağlayacak.

Her zaman tek başına çalışan Ada’nın işbirliği partneri olmayacak ama hikayesinde oyunun diğer oynanabilir karakterlerinin kendisine katılımıyla önemli ana hikaye ve hikaye kesişimi anları bulunacak.

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

 

Agent Hunt Modu

Resident Evil serisinin bu yeni online modunda aksiyonu diğer taraftan tecrübe edeceksiniz. “Avcı” rolünde düşmanın tarafına geçerek aksiyona zombi, J’avo veya diğer bir C-virüs mutasyonu olarak katılacak ve diğer aktif oyun oturumlarındaki insan karakterleri öldürmeye çalışacaksınız. Oyuncular avcı rolünde, J’avo’nun dönüşümleri de dahil olmak üzere her bir düşmanın kendine has hareket ve saldırılarına sahip olacaklar.

Peki Agent Hunt modu tam olarak nasıl çalışacak?

  • Leon, Chris veya Jake’in ana hikayelerini tamamlayarak, bu hikayeler için Agent Hunt bölümlerini açabilirsiniz
  • Oyuncular bir RE6 oyun oturumu açtıklarında Agent Hunt moduna izin verip vermeyeceklerini seçebilecekler
  • Avcı katılmak için oturum ararken, dünyanın dört bir yanındaki oyunculardan hangilerinin oyunlarında avcılara izin verdiklerini görebilecekler
  • Avcı katılmak için başka bir oyuncunun oturumunu seçer ve o oturuma giriş yapar
    • Agent Hunt oturumları yalnızca belli başlı bölümler için geçerlidir
    • Ajan tarafı bir oyuncu ve yapay zeka partneri veya iki oyunculu işbirliği modu olabilir. Bir Agent Hunt oturumuna iki farklı avcı katılabilir. Bir avcı öldüğünde aynı oturumda, o bölgedeki farklı bir rasgele düşman olarak yeniden doğar
    • Eğer avcı ajanı öldürmeyi başarırsa “av başarılı” ekranına geçer ve isterse başka bir oturuma katılabilir
    • Eğer ajan öldürülürse oyunu aynı CPU düşmanlarına karşı standart bir oyun oturumu oynuyormuşçasına sona erecektir
    • Eğer avcı oturumdan çıkarsa ajanın oyunu yapay zeka düşmanlara karşı normal biçimde devam eder.

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

 

Resident Evil 6’daki Organizasyonlar

RE6’da kimin kim olduğunu merak mı ediyorsunuz, o halde okumaya devam edin …

Division of Security Operations (Güvenlik Operasyonları Birimi)

DSO ülkeyi biyo-terörizm tehdidine karşı korumak için 2011 yılında Başkan Adam Benford’un talimatıyla kurulmuştur. Ajanları her biri doğrudan Başkan’ın kontrolü altında görev yapan, esnek ve hızlı tepki verebilen hükümet görevlileridir.

Leon S. Kennedy DSO’nun kurucu üyelerindendir ve en tanınmış ajanlarından biridir. Sherry Birkin DSO’ya katıldığında Jake Muller’i korumakla görevlendirilmiştir.

Bioterrorism Security Assessment Alliance (Biyoterörizm Güvenlik Değerlendirme İttifakı)

2003 yılında Umbrella yok edildikten sonra B.O.W.lar dünyanın dört bir yanındaki yeraltı pazarlarında  görülmeye başlamış ve haydut devletlerin, gerillaların ve terörist grupların eline geçtiğinde sayısız masum insanın hayatlarını tehdit eder hale gelmiştir.

Farmakoloji Firmaları Federasyonu buna karşılık olarak 2004 yılında Bioterrorism Security Assessment Alliance (BSAA) organizasyonunu kurmuştur.

BSAA başlarda hükümet dışı bir organizasyon olmasına rağmen 2005 yılındaki Queen Zenobia olayının ardından (Resident Evil Revelations’ta anlatılmaktadır) doğrudan Birleşmiş Milletler kontrolündeki özel görev timi olarak yeniden yapılandırılmıştır.

Meydana gelebilecek biyo-terörist saldırılara anında karşılık vermek üzere dünyanın çeşitli yerlerinde sekiz BSAA şubesi kurulmuştur. Chris Redfield ve Piers Nivans Kuzey Amerika şubesine bağlıdır ve Chris kurulduğundan beri BSAA üyesidir. Doğru Avrupa ülkesi Edonya’dan yeni bir tür B.O.W. ile ilgili raporlar gelmeye başladığında Chris ve alfa ekibi olay yerine gönderilmiştir.

Lanshiang’daki biyo-terörist saldırının inanılmaz büyüklüğü karşısında aralarında Chris’inkinin de bulunduğu birimler, bu bölgeyi kontrol etmekte olan Doğu Asya Şubesine destek olmak üzere bölgeye gönderilmiştir.

Edonian anti-government mercenaries (Edonyalı hükümet-karşıtı paralı askerler)

1980’in sonlarında doğru Avrupa’da kurulan demokrasilerden biri olan Edonya’nın yirmi yıllık geçmişi ülke içindeki çekişmelerle doluydu. Durumdan faydalanan bir grup subay darbe yaparak yönetimi ele geçirmişti. Hükümet binaları işgal edilmişti, ama bu durum ironik biçimde hükümet organlarının toparlanmasına ve duruşunu güçlendirmesine neden olmuştu. Halkın desteğini kaybetmekte olan başbakan parlamentoyu festhetmişti ve yerine Avrupa Birliği ülkeleriyle ilişkileri sıkılaştırmayı savunan bir politik parti gelmişti.

İşler yavaşça normale dönmeye başlamıştı, darbeyi planlayan unsurlar geri çekilmiş olmasına rağmen hükümet karşıtı bazı radikal isyancılar inatla direnişe devam etmekteydi.

Bu iç savaşa bir de yeni ve ölümcül bir faktör katılmıştı: virütik bir silah. Birileri isyancılara C-virüsü dağıtıyordu, bunun sonucunda ortaya J’avo ismindeki yeni B.O.W. ırkı çıkmış ve BSAA’nın müdahalesi gerekmişti.

Field Operation Support (Saha Operasyon Desteği)

FOS 2011 yılında yalnızca DSO’yu değil, Birleşik Devletlerin tüm hükümet ajanlarını destekleme amacıyla Adam Benford tarafından kurulmuştur. FSO ajanlarına verdiği spesifik talimatlar vererek görevlerini başarıyla tamamlamalarını sağlamaktadır.

 

BASIN BÜLTENİ

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!