-->
Razer’ın Yeni Counter Logic Gaming Oyun Aksesuarları İle Son Sözü Siz Söyleyeceksiniz

Razer özel e-spor takımının tasarımına sahip yeni fare altlığı ve sınırlı üretim fareyi satışa sundu Dünyanın önde gelen e-spor destekçilerinden Razer ile MOBA profesyonel oyun devlerinden Counter Logic Gaming, Razer DeathAdder fare ile Razer Goliathus fare altlığının özel bir versiyonunu sunuyor. Bu korkusuz takımın hayranları, takımın ünlü logo ve renklerine sahip aksesuarlar sayesinde profesyonel CLG […]

15.08.2012 | mrcappola

Razer özel e-spor takımının tasarımına sahip yeni fare altlığı ve sınırlı üretim fareyi satışa sundu

Dünyanın önde gelen e-spor destekçilerinden Razer ile MOBA profesyonel oyun devlerinden Counter Logic Gaming, Razer DeathAdder fare ile Razer Goliathus fare altlığının özel bir versiyonunu sunuyor. Bu korkusuz takımın hayranları, takımın ünlü logo ve renklerine sahip aksesuarlar sayesinde profesyonel CLG oyuncularının sayısız zafere imza atarken kullandıkları performans arttırıcı özelliklerin aynılarına sahip olabilecekler.

Counter Logic Gaming’in canlı yayınlanan maçlar, son derece iyi yönetilen bir online platform ve turnuvalardaki inanılmaz başarılar da dahil olmak üzere son yıllarda e-spor camiasına yaptığı müthiş katkılar, e-spor hayranları arasında müthiş bir popülariteye ulaşmalarını sağladı. Counter Logic Gaming, Razer topluluğunda yapılan oylama sonucunda en üst seviyede mücadele eden 30’un üzerinde e-spor takımını geride bırakarak Razer 2011 Yılın Takımı ödülünü kazanmıştı.

E-spor camiasına bu kadar katkıda bulunan bir takıma bunun karşılığını verebilmekten büyük mutluluk duyduklarını belirten Razer USA başkanı Robert ‘RazerGuy’ Krakoff, “Yalnızca ‘HotshotGG’ ve takımının canlı yayınlanan MOBA turnuvalarında rakiplerini dağıtmasını izlemek keyifli olduğu için değil, dünyanın dört bir yanındaki oyuncuların daha da gelişmesi için forumlarda stratejilerini paylaştıkları ve tartışmaları cesaretlendirdikleri için de…Hem oyuncular, hem de takımın hayranları aksesuarlarında CLG logosunu gururla taşıyacaklar” diye konuştu.

Bunun gerçeğe dönüşen bir rüya olduğunu dile getiren Counter Logic Gaming’den profesyonel oyuncu George “HotshotGG” Georgallidis, “CLG’nin Razer’dan Yılın Takımı ödülünü kazanması ve ürünlerinde logomuzu kullanması müthiş bir gurur kaynağı ve inanılamayacak kadar güzel bir deneyim. Bunu gerçeğe dönüştürdükleri için Razer’a ve hayranlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Desteğinizi hak etmeye devam etmek için daha çok çalışacak ve daha büyük işler başaracağız! ”dedi.

Razer Goliathus e-Sports Edition fare altlığı Hakkında

Dünyanın en iyi profesyonel oyuncularının isteklerini karşılamak üzere üretilen Razer Goliathus e-Sports Edition dayanıklılığını arttıran yıpranma-önleyici dikişli çerçevesiyle artık çok daha iyi ve güçlü. Yüksek hızları, isabetli tepkiler ve eşsiz kontrol özelliğiyle birleştiren hız arttırıcı yüzeye sahip olan Razer Goliathus e-Sports Edition tüm oyun stilleri ve fare hassasiyet ayarlarına uyacak şekilde kayma ve direnç arasında mükemmel dengeyi yakalıyor.

Ürün Özellikleri:

 Eşsiz hız ve efor gerektirmeyen kontrol için şık kumaş dokusu

 Altlığın sağlamlığını arttıran, yıpranma önleyici dikişli çerçeve

 Piksel kesinliğinde hedefleme ve takip

 Özel takım tasarımı

 Boyutları: 355mm (boy) x 254mm (en) x 3mm (yükseklik)

 Yumuşak yüzeylerde sıkı tutuş için lastik taban

Razer Goliathus e-Sports Edition hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen www.razerzone.com/clg-goliathus adresini ziyaret edin.

Razer DeathAdder e-Sports Edition fare Hakkında

Counter Logic Gaming Razer DeathAdder e-Sports Edition fare, CLG’nin Razer 2012 Yılın Takımı ödülünü almasının ardından tasarlandı. Bu sınırlı üretim fare, takımın e-spor camiasına yaptığı katkıların bir göstergesi. Sağ ele özel ergonomik biçiminin verdiği rahatlık ve 3500dpi Razer Precision 3.5G kızılötesi sensörünün sağladığı eşsiz kesinliğin kombinasyonundan oluşan bir silah.

Ürün Özellikleri:

 3500dpi Razer Precision 3.5G kızılötesi sensör

 Ergonomik, sağ el tasarımı

 1000Hz Ultrapolling / 1ms tepki

 Bağımsız programlanabilir beş Hyperesponse düğmesi

 Anında Hassasiyet ayarı

 Daima Açık modu

 Ultra-geniş, kaymaz düğmeler

 16-bit ultra-geniş veri yolu

 saniyede 60–120 inç ve 15g hızlanma

 Sıfır-akustik Ultrakaygan fare tabanı

 Altın kaplama USB konnektörü

 İki metre, hafif, örülü fiber kablo

 Yaklaşık boyutları: 128mm (boy) x 70mm (en) x 42.5mm (yükseklik)

Sistem Gereksinimleri

 USB girişli PC / Mac

 Windows® 7 / Windows Vista® / Windows® XP veya Mac OS X (v10.4 ve üzeri)

 İnternet bağlantısı (sürücü kurulumu için)

 En az 35MB hard disk alanı

Razer DeathAdder e-Sports Edition hakkında daha fazla bilgi için lütfen www.razerzone.com/clg-deathadder adresini ziyaret edin.

Her iki ürün de www.clgaming.net adresinden temin edilebilir.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!