-->
Playstore’dan 2K Games’in Popüler Oyunlarına İndirim

Playstore’dan popüler aksiyon oyunlarında % 75’e varan indirim ve 1 TL’den başlayan taksit olanağı Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, en popüler oyunları, uygun fiyat ve ödeme seçenekleriyle sunmaya devam ediyor. Oyunseverler, 2K Games’in popüler oyunları Mafia II, Bioshock 2 ve Duke Nukem Forever’ı 28 Ağustos tarihine kadar yüzde 75’e varan […]

17.08.2012 | ulasufuk

Playstore’dan popüler aksiyon oyunlarında % 75’e varan indirim ve 1 TL’den başlayan taksit olanağı

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, en popüler oyunları, uygun fiyat ve ödeme seçenekleriyle sunmaya devam ediyor. Oyunseverler, 2K Games’in popüler oyunları Mafia II, Bioshock 2 ve Duke Nukem Forever’ı 28 Ağustos tarihine kadar yüzde 75’e varan indirim ile alabilecekler. Oyunseverler bu oyunları TTNET faturaları üzerinden satın alarak, ekstra yüzde 25 indirim ile aylık 1 TL’den başlayan ödeme seçeneklerinden faydalanabilecekler. 

TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, 2K Games firmasının popüler oyunları Mafia II, Bioshock 2 ve Duke Nukem Forever oyunlarında 28 Ağustos tarihine kadar geçerli % 75’e varan indirimler sunuyor. Ayrıca TTNET müşterisi olan oyunseverler, faturaları üzerinden ödeme yapmaları durumunda bu oyunlara ekstra yüzde 25 indirim ve aylık 1 TL’den başlayan taksitlerle ulaşabilecekler.

Oyunseverler 2K Games’in popüler oyunlarından Mafia II’de Vito Scaletta’nın hayatını ve sıradan bir gangsterden en büyük suç ailelerinden birinin parçası haline gelişini anlatan hikayeyi tecrübe edecekler.

Dünya çapında 50’den fazla ödül kazanan ve 3 milyondan fazla satış rakamına ulaşan Bioshock’un devam oyunu olan Bioshock 2’de eşsiz Rapture şehrinde geçen gizemli bir macera, kullanıcıları bekliyor. Duke Nukem Forever’de ise oyunseverler, oyun dünyasının en popüler karakterlerinden Duke Nukem’in son macerasında hareketli ve eğlenceli saatler yaşayacaklar.

 

 

TTNET müşterileri Playstore ürünlerinin ödemelerini faturalarına yansıtarak, tüm oyunları 12 aya varan taksit seçenekleriyle satın alabiliyorlar. Bunun yanında ağustos ayı boyunca TTNET faturası ile ödemelerde tüm oyunlarda geçerli olan yüzde 25 indirim fırsatından da yararlanabiliyorlar.

Detaylı bilgi için: http://www.playstore.com/#!/kampanya/2kgames_kampanyasi

Playstore’daki yeni oyunları ve kampanyaları kaçırmamak için Playstore’un resmi Facebook ve Twitter sayfalarını takip edebilirsiniz.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Final Fantasy 7 Remake serisinin ikinci oyunu olan Final Fantasy 7 Rebirth, satış rakamlarıyla beklentilerin altında kalıyor.


Nintendo, 21-25 Ağustos tarihleri arasında Almanya’nın Köln kentinde düzenlenecek olan Gamescom 2024 fuarına katılmayacağını duyurdu.


Geliştirici stüdyosu Hazelight, heyecan verici bir haberle karşımızda! Stüdyo, 10. yıl dönümünü kutlamak için yeni bir oyun duyuracağını açıkladı.


Rockstar Games, GTA+ abonelik ücretlerini Türkiye’de 127 TL artırarak 72 TL’den 199 TL’ye yükseltti.