-->
Playstore, “Guild Wars 2”yi Oyunseverlerle Buluşturuyor

Milyonlarca online oyuncunun sabırsızlıkla beklediği Guild Wars 2, 9 TL’den başlayan taksitlerle Playstore’da Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, en popüler oyunları, uygun fiyat ve ödeme seçenekleriyle sunmaya devam ediyor. “Guild Wars 2”, aylık 9 TL’den başlayan taksitlerle Playstore’da oyunseverleri bekliyor.  TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, milyonlarca fanatiği bulunan “Guild Wars” […]

31.08.2012 | ulasufuk

Milyonlarca online oyuncunun sabırsızlıkla beklediği Guild Wars 2, 9 TL’den başlayan taksitlerle Playstore’da

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, en popüler oyunları, uygun fiyat ve ödeme seçenekleriyle sunmaya devam ediyor. “Guild Wars 2”, aylık 9 TL’den başlayan taksitlerle Playstore’da oyunseverleri bekliyor. 

TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, milyonlarca fanatiği bulunan “Guild Wars” serisinin son oyunu olan “Guild Wars 2”yi oyunseverlerle buluşturuyor. 144 TL’lik fiyat etiketiyle satışta olan “Guild Wars”, TTNET’lilere özel % 25 indirimle 108 TL ve aylık 9 TL’den başlayan taksitlerle satın alınabiliyor.

“Guild Wars 2”, üyelik ücreti olmadan, dünya çapında PvP imkanı, çevre üzerinde gerçek ve kalıcı etkileri bulunan dinamik olaylar, kişiselleştirilebilir hikaye ve aksiyona dayalı yoğun dövüşlerle online rol yapma oyunlarının geleceğini yeniden tanımlıyor. Beş büyük ırk charr, asura, norn, sylvari ve insanların kahramanları aralarındaki farklılıkları bir kenara bırakıp, uzun uykularından uyanan ve kıtaları yeniden şekillendirerek toprakları ve üzerinde yaşayanları kötülüğe sürükleyen kadim ejderlere karşı birleşmek zorundadırlar. Tüm bu kahramanlar birleşerek, Tyria için son ve en iyi umudu oluşturuyorlar. Guild Wars 2, ilk oyunda geliştirilen devrimsel oynanış ve zengin bilgi kaynağı üzerine kuruluyor fakat oyuncuları 250 yıl geleceğe götürerek radikal bir değişime uğramış Tyria dünyasını sunuyor.

TTNET’li oyunseverler, Playstore ürünlerinin ödemelerini faturalarına yansıtarak, oyunları 12 aya varan taksit seçenekleriyle satın alabiliyorlar. Bunun yanında eylül ayı sonuna kadar TTNET faturası ile ödemelerde “Guild Wars 2” ve diğer tüm oyunlarda geçerli olan % 25 indirim fırsatından da yararlanabiliyorlar.

 

 

Detaylı bilgi için: http://www.playstore.com/#!/oyun/guild-wars-2

Playstore’daki yeni oyunları ve kampanyaları kaçırmamak için Playstore’un resmi Facebook ve Twitter sayfalarını takip edebilirsiniz.

 

BASIN BÜLTENİ

 



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz