-->
Oynayanların Ancak %42’si Mass Effect 3’ü Bitirebildi

BioWare, Mart ayında bundan tam 5 ay önce çıkış yapan Mass Effect 3 ile ilgili bazı istatistikler paylaştı. GDC Europe’da bir konferansta konuşan BioWare çevrimiçi geliştirme yönetmeni Fernando Melo tarafından yapılan açıklamaya göre, Mass Effect 3’ü oynayan oyuncuların ancak %42’si oyunu tam anlamı ile bitirebildi ve oyunu oynayan kullanıcıların %56’sı da Mass Effect 2’deki kayıt dosyalarını […]

16.08.2012 | ulasufuk

BioWare, Mart ayında bundan tam 5 ay önce çıkış yapan Mass Effect 3 ile ilgili bazı istatistikler paylaştı.

GDC Europe’da bir konferansta konuşan BioWare çevrimiçi geliştirme yönetmeni Fernando Melo tarafından yapılan açıklamaya göre, Mass Effect 3’ü oynayan oyuncuların ancak %42’si oyunu tam anlamı ile bitirebildi ve oyunu oynayan kullanıcıların %56’sı da Mass Effect 2’deki kayıt dosyalarını Mass Effect 3’e aktardı.

Geliştirici, Mass Effect’i oyuncuların %40’ının, Dragon Age: Origins’i oyuncuların %36’sının ve Dragon Age 2’yi de oyuncuların %41’inin bitrebildiğini belirtti.



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!