-->
Ouya, Final Fantasy III İle Çıkış Yapacak

Yeni Android destekli 99 $ değerindeki Ouya konsolu, en popüler serilerden biri ile açılış yapacak.  Square Enix  tarafından bugün yapılan açıklamaya göre  Final Fantasy III, 2013 Mart ayında çıkış yapacak konsol ile beraber hazır olacak. Square Enix, 1990 yılında yılında çıkış yapan rol yapma oyunu Final Fantasy III’ün yeni konsol için optimize edileceğini ve Ouya […]

01.08.2012 | mrcappola

Yeni Android destekli 99 $ değerindeki Ouya konsolu, en popüler serilerden biri ile açılış yapacak.  Square Enix  tarafından bugün yapılan açıklamaya göre  Final Fantasy III, 2013 Mart ayında çıkış yapacak konsol ile beraber hazır olacak.

Square Enix, 1990 yılında yılında çıkış yapan rol yapma oyunu Final Fantasy III’ün yeni konsol için optimize edileceğini ve Ouya sürümü için ücretsiz bir de demonun olacağını belirtti. Yayıncı, bu duyuru ile beraber Ouya için ek içerikler getirmeyi düşündüklerini de sözlerine ekledi.

Ouya bir günden kısa bir sürede Kickstarter’ta 950.000 $ fona ulaşırken, şu anda ise 45.000’den fazla destekçi ile 6.000.000 $’a yakın bağışa sahip. Ouya, 1GB RAM ve 8GB dahili flaş depolama ile Wi-Fi ve Bluetooth desteğine sahip olacak.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!