-->
Ölümden Sonra Hayat Var

Darksiders® II Yeni Arena Survival Modunun Yanı Sıra New Game+ Moduna Da Sahip Olacak THQ Inc. (NASDAQ: THQI) bugün Darksiders II’nin oyuncuların ana oyunu bitirdikten sonra da karakterlerini geliştirmelerine imkan sağlayacak arena moduna sahip olacağını duyurdu. Oyun, Darksiders II oyuncularına aradıkları mücadeleyi sunacak bir savaş arenası içerecek. Oyunculara moddaki 100 farklı düşman dalgasından beşini tamamladıktan […]

07.08.2012 | mrcappola

Darksiders® II Yeni Arena Survival Modunun Yanı Sıra New Game+ Moduna Da Sahip Olacak

THQ Inc. (NASDAQ: THQI) bugün Darksiders II’nin oyuncuların ana oyunu bitirdikten sonra da karakterlerini geliştirmelerine imkan sağlayacak arena moduna sahip olacağını duyurdu.

Oyun, Darksiders II oyuncularına aradıkları mücadeleyi sunacak bir savaş arenası içerecek. Oyunculara moddaki 100 farklı düşman dalgasından beşini tamamladıktan sonra ister ödül alma, ister daha iyi ödüllere ulaşmak için bir sonraki beş düşman dalgasıyla savaşma imkânı sunulacak. Ancak oyuncular savaşta öldükleri taktirde hiçbir ödül kazanamayacaklar. Yalnızca en yetenekli oyuncular 100 dalgayı da yenmeyi başarıp en büyük ödüllere ulaşabilecekler.

Darksiders II bu moda ek olarak bir de New Game+ modu içerecek, bu mod sayesinde oyuncular Ölüm karakterlerini yetenek ve ekipmanlarını koruyarak yeni oyuna taşıyabilecekler.

Küresel Marka Yönetimi Başkan Yardımcısı Jim Huntley şöyle yorumluyor: 4“Arena Challenge Modu ve New Game+ işlevi ana oyunu bitirdikten sonra da Ölüm’ü geliştirmeye devam etmeniz için mükemmel fırsatlar. Geliştirdiğiniz bu karakteri çıkacak olan DLC görevlerinde de kullanabileceksiniz.”

Darksiders II Mahşerin dört atlısından biri olan ÖLÜM’ü konu alıyor ve orijinal Darksiders oyununun hikayesindeki olaylarla parallel biçimde ilerliyor. Bu destansı macerada ÖLÜM, Darksiders’ta zamansız yere Kıyameti başlatmakla suçlanan kardeşi SAVAŞ’ı kurtarmak için aydınlık ve karanlık diyarlarda yolculuğa çıkıyor.

Darksiders II PlayStation 3, Xbox 360 ve PC için Ağustos 2012’de, WiiU için ise WiiU’nun çıkışıyla beraber piyasada olacak. Daha fazla bilgi için www.Darksiders.com adresini ziyaret edebilirsiniz

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!