-->
Mass Effect 3’e Leviathan & Firefight DLC’si ve Wii U Bilgi

EA, Mass Effect 3 için iki yeni indirilebilir içerik duyurdu ve Wii U ile ilgili de bilgiler yayınladı. Hikayeye dayalı tek kişilik oynanışa sahip Leviathan DLC’si bu yaz gelecek.Reaper’ları öldürecek kadar güçlü bir şey uzayın karanlık köşelerinde pusuda beklerken, Shepard’ın Reaper’ları sonsuza kadar susturması için galaksideki en iyi korunan sırrı keşfetmesi gerekmektedir. Bir Reaper’ı yok […]

03.08.2012 | mrcappola

EA, Mass Effect 3 için iki yeni indirilebilir içerik duyurdu ve Wii U ile ilgili de bilgiler yayınladı.

Hikayeye dayalı tek kişilik oynanışa sahip Leviathan DLC’si bu yaz gelecek.Reaper’ları öldürecek kadar güçlü bir şey uzayın karanlık köşelerinde pusuda beklerken, Shepard’ın Reaper’ları sonsuza kadar susturması için galaksideki en iyi korunan sırrı keşfetmesi gerekmektedir.

Bir Reaper’ı yok etmek için yeterince güçlü olduğu söylenen gizemli avın nerede olduğunu öğrenmek için, Mass Effect 3 oyuncuları uzayın karanlık köşeleri içine girecekler. AT-12 Raider av tüfeği, M-55 Argus saldırı silahı ve Reaper’ların  gizemli geçmişi hakkında daha fazlasını keşfetmemizi sağlayacak Leviathan’da ayrıca yeni karakterler, bilinmeyen sistemler ve yeni alanlar bizleri bekleyecek. PC, Xbox 360 ve PlayStation 3 platformlarında 10 $ veya 800 Microsoft puanına satışa sunulacak Leviathan DLC için yayınlanan ekran görüntülerine ve videoya aşağıdan bakabilirsiniz:

 

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

 

Tek kişilik silah paketi olan Firefight Weapons Pack’e gelecek olursak, içerik PC, Xbox 360 ve PlayStation 3 için 7 Ağustos’ta indirilebilir olacak. 2 $ veya 160 Microsoft puanına satışa sunulacak Firefight Weapons Pack’de, dünya’ya geri dönmedeki mücadelede kullanmak için iki yeni ve güçlü silah ile beş bonus silah yer alacak.

 

 

Mass Effect 3 Wii U, Wiipad dahil etmek için tasarlanmış yepyeni bir kontrol şeması sunuyor. Ayrıca Extended Cut DLC’sinin ücretsiz olarak yer alacağı Wii U sürümü, bir önceki Mass Effect evreninde geçen olayları kapsayan interaktif geri hikayesi ile Mass Effect 3’ün eleştirmenlerce beğenilen Multiplayer deneyim sunacak.BioWare ayrıca Mass Effect3’ün Wii U’ya çıkışı ile ilgili olarak şunları söyledi: “Nintendo konsolu ile ilk olarak çıkış yapacağımızdan ve Wii U’da eleştirel beğeni toplayan Mass Effect 3 deneyimini sunacak olmaktan, Mass Effect ekibi olarak gurur duyuyoruz.”

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!