-->
İkinci PES 2013 Demosu Bu Hafta Yayınlanıyor

KONAMI bol detaylı ikinci demoda merakla beklenen futbol oyununun evrimini gösteriyor Konami Digital Entertainment GmbH bugün PES 2013 için oynanabilir ikinci demonun 28 Ağustos’ta Xbox 360®, 29 Ağustos’ta PlayStation®3, Eylül ayında ise Windows PC için yayınlanacağını duyurdu. Bu yeni demoda oyunun süregelen evrimi gözler önüne serilecek ve heyecan dolu bir maç deneyimi sunulacak. Demo, Xbox®LIVE […]

28.08.2012 | ulasufuk

KONAMI bol detaylı ikinci demoda merakla beklenen futbol oyununun evrimini gösteriyor

Konami Digital Entertainment GmbH bugün PES 2013 için oynanabilir ikinci demonun 28 Ağustos’ta Xbox 360®, 29 Ağustos’ta PlayStation®3, Eylül ayında ise Windows PC için yayınlanacağını duyurdu. Bu yeni demoda oyunun süregelen evrimi gözler önüne serilecek ve heyecan dolu bir maç deneyimi sunulacak.

Demo, Xbox®LIVE Marketplace ve PlayStation®Network üzerinden temin edilebilecek. Ücretsiz olarak indirilebilecek demoda 11 lisanslı takım ve Temmuz ayında yayınlanan ilk demonun ardından yapılan önemli oynanış değişiklikleri bulunuyor.

PES 2013 için ellerindekileri erkenden göstermek istediklerini belirten Konami Digital Entertainment GmbH Avrupa PES Ekip Lideri Jon Murphy, “Oyunu sürekli olarak değiştiriyoruz ve bu ikinci demo da oyuncularımıza daima mükemmele ulaşmak için çabaladığımızı gösterecek. Oyuncular PES 2013’ü üst düzey futbol maçlarının zarafetini, tahmin edilemezliğini ve kalitesini yakalamaya daha da yaklaştıran yenilikleri bizzat görebilecekler” diye konuştu.

Yeni demo altı zorluk seviyesi ve on dakikalık maçlar sunuyor. Tokyo merkezli PES Productions ilk demodan bugüne kadar geçen zamanda PES 2013’ü daha da geliştirmek için çalışmalarına devam etti, bu yeni demo da futbol mükemmelliğini yakalama çabalarının mükemmel bir örneği. Maçlardaki hücum ve defans dengesi eşitlendi, oyunun manüel kontrol sistemindeki pasların isabetleri geliştirildi. Benzer biçimde pasların izlediği yol, defans oyuncularının engelleme çabaları, şut hızı ve hakemlerin yetenekleri (ofsayt pozisyonlarını tespit etmek de dahil olmak üzere) elden geçirildi.

Paslar ve koşular oyun kurmak açısından büyük önem taşıdığından, PES 2013 gibi bir oyun için en önemli kısımlardan biri olan takımların defansif durumdan potansiyel bir atağa geçişlerindeki yapay zeka kararları da hatalarından arındırıldı. Ayrıca ilk demodan alınan geribildirimler doğrultusunda aşırtma şutlar da zorlaştırıldı. Başlangıç kadroları için marşlar da eklendi.

PES 2013 temel olarak sahaya odaklandığından, yeni demo oyunculara birkaç antrenman testini deneme imkanı da veriyor. Oyunun final versiyonunda oyuncuların hızlı verkaçlara, manüel şut ve paslara, yaklaşan defans oyuncusuna karşı alan kazanmak için topla ilk buluşmada yapılabilecek dinamik hareketlere alışabilmeleri için bir çok antrenman testi sunulacak. Demoda bulunan birkaç test sayesinde oyuncular PES 2013’ün vaat ettiği kontrol seviyesini ilk elden görebilecekler.

Formatlar: PlayStation®3, Xbox 360®, Windows PC, PSP® (PlayStation®Portable), Nintendo 3DS™, Wii™, PlayStation®2.
Çıkış Tarihi: Eylül sonu (PlayStation®3, Xbox 360®, Windows PC); Ekim-Kasım (PSP® (PlayStation®Portable), Nintendo 3DS™, Wii™, PlayStation®2)

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!


Uzun zamandır beklenen bilimkurgu temalı açık dünya aksiyon RPG’si Star Citizen’ın PC sistem gereksinimleri nihayet güncellendi!


NVIDIA’nın bulut oyun platformu GeForce Now (Game+), Nisan ayında 10 yeni oyunla kütüphanesini genişletmeye devam ediyor.