-->
Grid 2’nin İlk Videosu, Görselleri ve Detayları

Codemasters’ın yeni yarış oyunu Grid 2’nin yayınlanan teaser videonun sonunda 8 Ağustos’ta yayınlanacağı belirtilen duyuru videosu geldi. ABD, Avrupa ve Asya  olmak üzere üç kıtayı kapsayan Kariyer modunda, Paris, Abu Dhabi, Miami ve California sahili olacağı belirtildi. Multiplayer oynanışa sahip Grid 2’nin tamamen farklı ve kapsamlı oyun bileşeni , “eşsiz” ilerleme sistemi, “derin” özelleştirme seçenekleri […]

08.08.2012 | mrcappola

Codemasters’ın yeni yarış oyunu Grid 2’nin yayınlanan teaser videonun sonunda 8 Ağustos’ta yayınlanacağı belirtilen duyuru videosu geldi.

ABD, Avrupa ve Asya  olmak üzere üç kıtayı kapsayan Kariyer modunda, Paris, Abu Dhabi, Miami ve California sahili olacağı belirtildi. Multiplayer oynanışa sahip Grid 2’nin tamamen farklı ve kapsamlı oyun bileşeni , “eşsiz” ilerleme sistemi, “derin” özelleştirme seçenekleri ve RaceNet ile entegrasyon içerecek şekilde ayarlandığı açıklandı. Geniş bir kariyer modunun olacağı belirtilen oyunda, gerçek fizik kullanan yeni bir TrueFeel Handling Sistemi ile birlikte erişilebilirlik ve simülasyon arasında bir tatlı nokta olacakken, henüz yapılmamış zor ulaşılır bir tutuş sunulacak.

Eurogamer Expo 2012’de oynanabilir olarak yer alacağı açıklanan oyun, PS3,PC ve Xbox 360 için 2013 yılında piyasalarda olacak. Grid 2’nin duyuru videosu ve ilk ekran görüntülerine aşağıdan bakabilirsiniz:

 

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!