-->
EA’in Gamescom Listesi

EA’in 15-19 Ağustos tarihleri arasında Almanya’da düzenlenecek Gamescom fuarında göstereceği oyunların listesi belli oldu. EA’in Gamescom 2012’de bir kısmının oynanabilir olacağı ve bir kısmının da sunumunun yapılacağı oyunlarının listesine aşağıdan bakabilirsiniz: Oynanabilir Olacak Oyunlar: FIFA 13 Crysis 3 FIFA Manager 13 Medal of Honor Warfighter Need for Speed Most Wanted Star Wars: The Old Republic […]

11.08.2012 | mrcappola

EA’in 15-19 Ağustos tarihleri arasında Almanya’da düzenlenecek Gamescom fuarında göstereceği oyunların listesi belli oldu.

EA’in Gamescom 2012’de bir kısmının oynanabilir olacağı ve bir kısmının da sunumunun yapılacağı oyunlarının listesine aşağıdan bakabilirsiniz:

Oynanabilir Olacak Oyunlar:

FIFA 13
Crysis 3
FIFA Manager 13
Medal of Honor Warfighter
Need for Speed Most Wanted
Star Wars: The Old Republic
SimCity

Sunumu Yapılacak Oyunlar:

Army of Two: The Devil’s Cartel
Battlefield 3: Armored Kill
The Secret World
Dead Space 3
FIFA Manager
EA Mobile, Chillingo ve PopCap Oyunları



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!