-->
Dünyanın En Büyük Oyun Fuarına Yolculuk Başlıyor

Dünyanın en büyük oyun fuarlarının başında gelen Gamescom, Türkiye’den 16 oyuncuyu ağırlamaya hazırlanıyor. 20 milyona yaklaşan oyuncu sayısı ile alanında kırılması zor bir rekora imza atan Knight Online, 15-19 Ağustos tarihleri arasında Almanya’da gerçekleşecek oyun fuarı Gamescom’a oyuncularıyla gidiyor. Temmuz ayının ilk haftasında oyun içinde başlattığı turnuva ile oyuncularını mücadeleye yönlendiren Knight Online’ın yayıncı firması […]

15.08.2012 | mrcappola

Dünyanın en büyük oyun fuarlarının başında gelen Gamescom, Türkiye’den 16 oyuncuyu ağırlamaya hazırlanıyor.

20 milyona yaklaşan oyuncu sayısı ile alanında kırılması zor bir rekora imza atan Knight Online, 15-19 Ağustos tarihleri arasında Almanya’da gerçekleşecek oyun fuarı Gamescom’a oyuncularıyla gidiyor.

Temmuz ayının ilk haftasında oyun içinde başlattığı turnuva ile oyuncularını mücadeleye yönlendiren Knight Online’ın yayıncı firması NTT Game, turnuvada elemeleri aşarak galip gelen 4 klandan (Justintime, Nationalitys, Pwnage, Muerte) 4’er oyuncusunu Gamescom’a götürüyor. Strateji, mücadele ve taktik oyunu olan Knight Online’ın 16 oyuncusu, ortak bir heyecanı paylaşıyor.

Türkiye’nin Dört bir Köşesinden oyuncular bir arada…

Elemeleri geçerek dünyanın en büyük oyun fuarına gitme ve orada yarışma hakkı kazanan 16 kişilik Knight Online oyuncu kafilesi,  16 Ağustos’ta yola çıkıp, mücadeleye 17 Ağustos’ta Almanya’da devam edecek. Türkiye’nin dört bir köşesinden yarışmacıların yer aldığı turnuvaya, 19 – 36 yaş arasında, farklı mesleklerden yarışmacıları bir araya getirerek, yeni dostlukların ve paylaşımların yaşanacağı renkli anlara da vesile olmaya hazırlanıyor.

Turnuva için Almanya yolcusu olacak oyuncuları turnuva dışında dans gösterileri, bilgilendirici paneller, çekilişler ve birbirinden eğlenceli etkinlikler de bekliyor.

Büyük Ödüle Son 1 Adım

Gamescom’da kazanan takımlar bir üst aşamaya çıkarak, Kasım ayında Kore’de düzenlenecek olan Dünya Oyun Şampiyonası’na giderek büyük ödüller için yarışmaya devam edecek. Kore’de gerçekleşecek final sonucunda 1. olan klan 5.000$, ikinci olan klan 3.000$ ve üçüncü olan klan 1.000$ para ödülünün sahibi olacak.

Fuarda Ödüller Var!

NTT Game, Gamescom’da hem eğlence alanında hem de iş alanındaki stantlarda yer alacak. Stantlarına uğrayan fuar ziyaretçileri de çekilişler ile ödüller kazanabilecek.

Bu ödüller: 3 adet Razer Deathadder fare, 4 adet Creative Fatal1ty kulaklık seti, 10 adet Razer Goliath mousepad, 2 adet Razer Naga fare, 2 Razer Arctosa klavye, 1 adet Samsung Galaxy tablet, Bluetooh kulaklıklar, Dijital fotoğraf makineleri, Tişörtler ve daha fazlası!

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!