-->
DmC’nin Vergil’li Gamescom Videosu

DmC yani Devil May Cry’ın Gamescom videosu yayınlandı. Ayrıca Capcom, Dante’nin kardeşi Vergil’in yeni oyunda yer alacağını da onayladı. Vergil, Dante’yi  casus, hacker gibi kişilerden oluşan Order adlı örgüte dahil edip, ona insan avcısı şeytanlardan intikam alması için destek olacak.  Birbirlerinden ayrı düşen iki kardeşin tanışmaları ile şeytanlara karşı sırt sırta verip beraber savaştığı anlardan kesitler […]

15.08.2012 | mrcappola

DmC yani Devil May Cry’ın Gamescom videosu yayınlandı. Ayrıca Capcom, Dante’nin kardeşi Vergil’in yeni oyunda yer alacağını da onayladı.

Vergil, Dante’yi  casus, hacker gibi kişilerden oluşan Order adlı örgüte dahil edip, ona insan avcısı şeytanlardan intikam alması için destek olacak.  Birbirlerinden ayrı düşen iki kardeşin tanışmaları ile şeytanlara karşı sırt sırta verip beraber savaştığı anlardan kesitler gördüğümüz, hikaye odaklı ve oynanış sahnelerine yer verilen DMC’nin Gamescom videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!