-->
Devasa Ücretsiz Online Servis “ResidentEvil.net” İçin Tanıtım Videosu

Resident Evil 6, istatistik takip sistemine sahip ResidentEvil.net adlı büyük bir hizmet ile satışa sunulacak. Mercenaries multiplayer modunda gerçek zamanlı bilgilerin sunulacağı sistemde ayrıca bu bilgiler Twitter ve Facebook sayfası üzerinden de paylaşılabilecek. Online arkadaşları görebilmenin de mümkün olacağı sistemde ilerleyiş,kazanılan ödüller, savaşlardaki kazanılan puanlar,kullanılan silahlar,öldürülen düşmanlar gibi bir çok bilgiye erişilebilecek. Ayrıca yarışmalar ve […]

16.08.2012 | ulasufuk

Resident Evil 6, istatistik takip sistemine sahip ResidentEvil.net adlı büyük bir hizmet ile satışa sunulacak.

Mercenaries multiplayer modunda gerçek zamanlı bilgilerin sunulacağı sistemde ayrıca bu bilgiler Twitter ve Facebook sayfası üzerinden de paylaşılabilecek. Online arkadaşları görebilmenin de mümkün olacağı sistemde ilerleyiş,kazanılan ödüller, savaşlardaki kazanılan puanlar,kullanılan silahlar,öldürülen düşmanlar gibi bir çok bilgiye erişilebilecek. Ayrıca yarışmalar ve ödüllü etkinliklerinde düzenleneceği belirtiliyor.

Mobil uygulama versiyonu da olacak RE.net ile ilgili Capcom, bir de tanıtım videosu yayınladı. Yayınlanan tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!