-->
Codemasters, F1 2012 İçin Şampiyonlar Modunu Duyurdu

Yeni oyun videosunda altı FORMULA BİR DÜNYA ŞAMPİYONUNA karşı yarışabileceğiniz yeni oyun modu gösteriliyor: www.youtube.com/formula1game. Codemasters bugün F1 2012 için yepyeni bir mod duyurdu. ‘Şampiyonlar Modu’ oyuncuların 2012 FIA FORMULA BİR DÜNYA ŞAMPİYONASINDA yarışan altı FIA FORMULA BİR DÜNYA ŞAMPİYONUNA karşı, hızlı tepkiler vermesini gerektirecek yarış senaryolarında yarışabilmelerini sağlayacak. Şampiyonlar Modunu gösteren oyun videosunu www.youtube.com/formula1game […]

07.08.2012 | mrcappola

Yeni oyun videosunda altı FORMULA BİR DÜNYA ŞAMPİYONUNA karşı yarışabileceğiniz yeni oyun modu gösteriliyor: www.youtube.com/formula1game.

Codemasters bugün F1 2012 için yepyeni bir mod duyurdu. ‘Şampiyonlar Modu’ oyuncuların 2012 FIA FORMULA BİR DÜNYA ŞAMPİYONASINDA yarışan altı FIA FORMULA BİR DÜNYA ŞAMPİYONUNA karşı, hızlı tepkiler vermesini gerektirecek yarış senaryolarında yarışabilmelerini sağlayacak. Şampiyonlar Modunu gösteren oyun videosunu www.youtube.com/formula1game adresinde izleyebilirsiniz.

F1 2012’daki Şampiyonlar Modu oyuncuların altı şampiyonla, Kimi Räikkönen, Lewis Hamilton, Jenson Button, Sebastian Vettel, Fernando Alonso ve Michael Schumacher sırasıyla yarışmalarını sağlayacak. Bir sonraki mücadeleyi açmak için şampiyonları kendi yarış senaryolarında yenmeniz gerekecek.

Kimi Räikkönen mücadelesinde oyuncular yarışa Kimi’nin Spa Francorchamps’teki takım arkadaşı olarak katılacaklar. Oyuncu pite henüz yeni girmiş ve lastiklerini yenilemiş olacak, diğer yarışçılar ise yarışın sonuna üç tur kala yıpranmış lastikleriyle devam ediyor olacaklar. Oyuncular senaryoyu tamamlayabilmek için grubu ve Kimi’yi yarış bitmeden önce yenmek zorunda olacaklar.

Şampiyonlar Modu ilk kez, 15 – 19 Ağustos tarihlerinde Almanya’nın Köln kentinde düzenlenecek Gamescom’da oynanabilir olacak.

F1 2012 Microsoft Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi, PLAYSTATION ®3 bilgisayar eğlence sistemi ve PC için Eylül ayında piyasaya çıkacak. F1 2012’de Austin, Texas’taki 2012 FORMULA 1 AMERİKA GRAND PRIX’si ve takvime geri alınan Almanya’nın ünlü Hockenheim pisti de dahil olmak üzere 2012 FIA FORMULA BİR DÜNYA ŞAMPİYONASI’nın tüm resmi takımları, pilot ve pistleri bulunacak.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!